Το συγκεκριμένο ματς διακόπηκε οριστικά μετά από τον τραυματισμό του παίκτη των γηπεδούχων, Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι όταν έγινε ρίψη κροτίδας κοντά στο σημείο που έκανε προθέρμανση.

Ο 26χρονος μέσος έπεσε κάτω τραυματισμένος και μολονότι μετά από λίγο σηκώθηκε, είχε ξεκάθαρο πρόβλημα ακρόασης. Η γιατρός του αγώνα διαπίστωσε έντονο πονοκέφαλο, ζάλη, βουητό στο δεξί αυτί και ο Παπαγεωργίου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ακουστικό τραύμα. Πήρε εξιτήριο και σήμερα θα πάει ξανά στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις.

Το εν λόγω επεισόδιο δεν είναι το μοναδικό το οποίο έχει σημειωθεί στο πρωτάθλημα της Κύπρου το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται οι ποδοσφαιριστές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως αναφέρεται σε Μέσα στη Μεγαλόνησο, καθώς σκέφτονται ακόμα και την αποχή!

«Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, θα συζητηθεί η λήψη δυναμικών μέτρων, μη αποκλειομένου και του ενδεχομένου της αποχής», ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΠ.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι έκνομες πράξεις έχουν γίνει κανόνας. Τα μέλη το ξεκαθάρισαν, κανένας παίκτης δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο εάν δεν λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια του. Θα μπαίνουν κάθε Σάββατο να ρισκάρουν τη ζωή τους ή θα απέχουν. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία, θα θρηνήσουμε θύματα όπως στην Ελλάδα», είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων- ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!