Facebook Pixel Αγκιμπού Καμαρά: Σάλος με τις απαράδεκτες δηλώσεις του - Αποκάλεσε "σκουπίδια" τους παίκτες της Γκάμπιας! (Vid)
| 2024-01-21 16:18:00

Σάλος με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αγκιμπού - Αποκάλεσε "σκουπίδια" τους παίκτες της Γκάμπιας! (Vid)

Sportdog Team
Σάλος με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αγκιμπού - Αποκάλεσε "σκουπίδια" τους παίκτες της Γκάμπιας! (Vid)

Χαμός προκλήθηκε με δηλώσεις του χαφ του Ατρομήτου και της Γουινέας, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αναγκαστεί να απολογηθεί.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν αυτός που με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη (1-0) στην ομάδα της Γουινέας κόντρα στην Γκάμπια για το Κόπα Άφρικα, όμως απασχόλησε αρνητικά τα ΜΜΕ λόγω των δηλώσεών του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο μέσος του Ατρομήτου, που παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας "σκουπίδια", προκαλώντας τεράστιο ντόρο και μετά από σκληρή κρητική που δέχτηκε, αναγκάστηκε να απολογηθεί.

«Είναι κακή, η ομάδα της Γκάμπια είναι σκουπίδια. Έπαιζαν άμυνα για 90 λεπτά. Ο προπονητής τους καλύτερα να το βουλώσει και να κάνει κανένα μάθημα στους παίκτες του», είπε on camera ο 22χρονος άσος και λίγο αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στην Γκάμπια για τις δηλώσεις που έκανα χθες μετά τον αγώνα. Ο σεβασμός και το fair play είναι ιερές αξίες στο άθλημά μας», έγραψε στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Ολυμπιακού για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ - Κίνηση ΑΕΚ για Έλληνα άσο - Το... παλεύει ο Μανωλάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags