Facebook Pixel Κύπελλο Αγγλίας: "5άρα" και πρόκριση για Μπράιτον, εύκολα η Λέστερ - Τεράστιες εκπλήξεις από Λούτον και Μέιντστοουν! (Vids)
| 2024-01-27 19:19:00

"5άρα" και πρόκριση για Μπράιτον, εύκολα η Λέστερ - Τεράστιες εκπλήξεις από Λούτον και Μέιντστοουν! (Vids)

Sportdog Team
"5άρα" και πρόκριση για Μπράιτον, εύκολα η Λέστερ - Τεράστιες εκπλήξεις από Λούτον και Μέιντστοουν! (Vids)

Μπράιτον και Λέστερ πήραν άνετες προκρίσεις στην επόμενη φάση του FA Cup, ενώ Λιντς-Πλίμουθ θα παίξουν ρεβάνς. Μεγάλο διπλό και πρόκριση της Λούτον μέσα στην έδρα της Έβερτον. Σοκ για Ίπσουιτς, αποκλείστηκε από την Μέιντστοουν της 6ης κατηγορίας!

Η Μπράιτον πήρε την πρόκριση πανηγυρικά μέσα στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 5-2, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ήταν καλύτερη από τις «λεπίδες» και έφθασε εύκολα στη νίκη-πρόκριση, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζοάο Πέδρο, που πέτυχε χατ τρικ.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πέτυχε και η Λούτον πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Εβερτον με 2-1, με το γκολ του Γούντροου στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νωρίτερα, η Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ, ομάδα της επαρχίας του Κεντ, με ημιεπαγγελματίες παίκτες, που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα (6η κατηγορία της Αγγλίας!), νίκησε μέσα στην έδρα της Ιπσουϊτς με 2-1 και πήρε την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση, κάνοντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην πολύχρονη ιστορία του θεσμού.

Η γηπεδούχος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 1961-62 και πλέον αγωνίζεται στην Championship (2η κατηγορία της χώρας). Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Ιπσουϊτς είναι φέτος στη 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή της στην Premier League! 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags