Facebook Pixel Δόξα και ουσία!
| 2012-02-08 22:18:00

Δόξα και ουσία!

Δόξα και ουσία!

Σπουδαία νίκη πραγματοποίησε η Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο για το εξ αναβολής της 6ης αγωνιστικής! Οι “μαυραετοί” επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού και πήραν βαθμολογική ανάσα σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έχασαν τα άχαστα έχοντας πολλές ευκαιρίες και δοκάρια. Δεν είχαν ουσία δηλαδή, την οποία διέθεταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Αραβίδη (34'), Λίμα (80').

Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και ένα πανέμορφο γκολ! Η καλή εικόνα βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι η Δόξα μπήκε από την αρχή πιο δυνατά από τον Παναιτωλικό, τον απείλησε και έδειξε πως δεν πρόκειται να κλειστεί! Οι Αγρινιώτες σταδιακά άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι βγάζοντας αρκετές φάσεις στην εστία του Σέρεμετ, ο οποίος κυριολεκτικά κατέβασε ρολλά! Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσβησε δύο φορές τον Ονουάτσι (32', 38') και μία τον Θεοδωρίδη (43”), διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι Αγρινιώτες είχαν αρκετές κλασσικές φάσεις που δεν αξιοποίησαν και στο 34' επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου με τη Δόξα να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο Αραβίδης έφυγε στον αιφνιδιασμό και αντί να κάνει την πάσα, πλάσαρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο για το 0-1! Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι Αγρινιώτες είχαν τρεις ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά απέτυχαν και οι “μαυραετοί” πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα δεν πήρε ανάσα από το σφυροκόπημα των γηπεδούχων! Οι παίκτες του Παναιτωλικού μετέφεραν όλη την πίεσή τους στα καρέ του Σέρεμετ, είχαν απίστευτες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, δύο δοκάρια (49', 50'), αλλά γκολ δεν μπορούσαν να βάλουν! Ήταν βέβαια και ο τερματοφύλακας της μακεδονικής ομάδας σε μεγάλα κέφια, αλλά ήταν ηλίου φαεινότερο, ότι οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ είχαν πρόβλημα στα τελειώματα σε σημείο να εκνευρίζουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι έβλεπαν να χάνεται η μία ευκαιρία μετά την άλλη! Ειδικά ο Θεοδωρίδης έχασε τα άχαστα μπροστά από την εστία του Σέρεμετ!

Συνολικά οι Αγρινιώτες έχασαν 10 ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο μέρος ( 47', 49', 50', 53', 54', 64', 69', 70', 72', 78')! Στο 80' επιβεβαιώθηκε για δεύτερη φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου! Ο Λίμα βγήκε στη αντεπίθεση πλάσαρε ιδανικά τον Τσενάμο και έγραψε το 0-2 έτσι απλά!

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε, άλλαξε όμως η αριθμητική ισορροπία για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ολοκλήρωσε με 10 παίκτες το ματς, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ρότσα. Έτσι η Δόξα πήρε βαθμολογική ανάσα και πλέον έχει 9 πόντους στην κατάταξη.

Λήξη αγώνα.

90'+1' Δεύτερη κίτρινη στον Ρότσα. Με δέκα ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις.

80' Γκολ για τη Δόξα: Η Δόξα έφυγε στην αντεπίθεση με τον Λίμα να γράφει το 0-2!

78' Έχασε και αυτό ο Παναιτωλικός. Ύστερα από σέντρα του Ακαλέ από αριστερά, ο Ρότσα μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ.

76' Ο Τσενάμο αποκρούει θεαματικά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο.

75' Κίτρινη στον Τσενάμο, ο οποίος έκανε φάουλ εκτός περιοχής στον Ρότσα που έβγαινε μόνος του στην αντεπίθεση.

72' Φάση διαρκείας για τον Παναιτωλικό με το σουτ του Καμαρά να φεύγει ψηλά άουτ.

70' Κίτρινη κάρτα στον Σέρεμετ.

70' Σουτ του Θεοδωρίδη η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

69' Σουτ του Ακαλέ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα...

68' Κίτρινη στον Λεάντρο.

64' Σουτ-βολίδα του Θεοδωρίδη, ο Σέρεμετ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια...

62' -Τρίτη αλλαγή για την Δόξα με τον Ρούτση να παίρνει τη θέση του Σικαλιά.

60' -Δεύτερη αλλαγή για τον Παναιτωλικό: Ο Σιόντης έξω, μέσα ο Ακαλέ.

56' -Αλλαγές για τη Δόξα: Λέαντρο αντί του Κυβελίδη και Γελαδάρης αντί του Ουέλιγκτον

54' Ο Σέρεμετ αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Ρότσα.

53' Αποκρούει ο Σέρεμετ με το πόδι σε τετ α τετ με τον Καμαρά!

50' Νέο δοκάρι με σουτ του Μουμίν έξω από την περιοχή!

49' Ο Ονουάτσι σούταρε από το ύψος του πέναλτι, νίκησε τον Σέρεμετ, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

47' Ωραία ατομική προσπάθεια του Θεοδωρίδη, ο οποίος έπιασε γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ περνώντας δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέρεμετ.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

-Αλλαγή για τον Παναιτωλικό με τον Χαριστέα να παίρνει τη θέση του Φερνάντες

45' Λήξη ημιχρόνου.

43' Κεφαλιά του Θεοδωρίδη αποκρούει ο Σέρεμετ.

43' Κοντά στο γκολ ο Παναιτωλικός με το σουτ του Θεοδωρίδη να βγαίνει άουτ.

40' Κίτρινη στον Παπαδόπουλο.

38' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Ονουάτσι αλλά Σέρεμετ τον έκοψε για δεύτερη φορά.

34' Γκολ για τη Δόξα! Ο Αραβίδης έφυγε στον αιφνιδιασμό και αντί να κάνει την πάσα, πλάσαρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο για το 0-1!

32' Μοναδική ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Ονουάτσι να βγαίνει απέναντι από τον Σέρεμετ και τον τερματοφύλακα της Δόξας να διώχνει.

30' Κίτρινη στον Ουέλινγκτον

15' Κίτρινη κάρτα στον Ρότσα.

12' Καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό αλλά το τελείωμα του Άντι ήταν πολύ κακό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

7' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό που βγήκε στην αντεπίθεση με τον Θεοδωρίδη να βρίσκει τον Ονουάτσι εκείνος τον Καμαρά, ο οποίος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

5' Κίτρινη στον Ψυχογιό.

2' Σουτ ο Ουέλιγκτον η μπάλα μετά από κόντρες βγήκε κόρνερ

1' Σέντρα του Αραβίδη, δεν ανησυχεί τον Τσενάμο...

1' Έναρξη αγώνα.

Παναιτωλικός (Τεννές): Τσενάμο, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ντολεζάι, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Βέτζος, Αραβίδης, Λίμα, Βίτορ, Σιακαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags