Η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 53`, όταν ο Πίρλο έκανε την κάθετη στον Τζιακερίνι, εκείνος έκοψε αριστερά για τον Μποριέλο και ο φορ των «μπιανκονέρι» έκανε το σουτ, ο Αμέλια έδιωξε αλλά στη συνέχεια από κοντά ο επερχόμενος Κάσερες, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα, η Μίλαν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, καθώς ο Ιμπραΐμοβιτς εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Στοράρι έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός στη συνέχεια με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τη Μίλαν να φτάνει στην ισοφάριση στο 62ο λεπτό. Ο Αμπροζίνι μετά από σέντρα του Αντονίνι έστρωσε με το κεφάλι στον Ελ Σααραουί, ο οποίος από πολύ κοντά έκανε το 1-1.

Στο 72' ο Κιελίνι έκοψε εντυπωσιακά τον Ιμπραΐμοβιτς, λίγο πριν ο τελευταίος πλασάρει τον Στοράρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αμέλια είπε όχι στο πλασέ του Βούτσινιτς και στη συνέχεια η Γιουβέντους διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Κουαλιαρέλα.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρότι δεν ήταν καλύτερη σε εκείνο το σημείο, κατάφερε στο 83ο λεπτό να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ. Μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας της Μίλαν, ο Κάσερες βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-1.