Πλούσιο σε αγωνιστική δράση είναι αυτό το Σαββατοκύριακο και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time έχει καλεσμένο τον Γιώργο Καραμίχο.
Τον δημοφιλή ηθοποιό, σκηνοθέτη και παρουσιαστή, υποδέχεται σε ένα διαφορετικό ρόλο η Χριστίνα Βραχάλη, παρέα με τον σκύλο του, Λούξορ, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή.
Απαντώντας σε προσωπικές και όχι μόνο ερωτήσεις ο Γιώργος Καραμίχος μιλάει για τον Έλληνα αθλητή που η ζωή του θα μπορούσε να γίνει ταινία και αποκαλύπτει ποιον προπονητή θα ήθελε να υποδυθεί στον κινηματογράφο.
Απαντάει σε διλήμματα αθλητικής και καλλιτεχνικής μορφής ενώ σχολιάζει και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπως και τις υπόλοιπες μεγάλες αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.
Δείτε το βίντεο εδώ:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο