Facebook Pixel ΑΕΚ: ΣΟΚ - Πέθανε 31χρονος οπαδός που ήρθε να δει το ματς με Κηφισιά
| 2024-02-19 19:47:00

Τεράστιο ΣΟΚ - Πέθανε 31χρονος οπαδός στον Ευαγγελισμό! Πήγε να δει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Sportdog Team
Τεράστιο ΣΟΚ - Πέθανε 31χρονος οπαδός στον Ευαγγελισμό! Πήγε να δει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τραγωδία με φίλο της Ένωσης που ήρθε από το εξωτερικό για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Κηφισιά για την 23η αγωνιστική της Super League.

Τεράστιο ΣΟΚ στην οικογένεια της ΑΕΚ! Πέθανε 31χρονος οπαδός που είχε έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει το ματς με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα με το Kalloninews.gr, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο.

Ο Ενωσίτης οπαδός ένιωσε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν πέριξ του γηπέδου πριν ανοίξουν οι θύρες την καθιερωμένη ώρα δηλαδή δύο ώρες πριν τη σέντρα. Τότε κλήθηκαν οι διασώστες της Ένωσης και φίλος της ομάδας του "Δικέφαλου" αετού διακομίστηκε στο ιατρείο του γηπέδου.

Οι διασώστες έκριναν επείγουσα την διακομιδή του σε νοσοκομείο, όπερ και εγένετο! Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον άτυχο Κωνσταντίνο, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και εξέπνευσε.

Ο Κωνσταντίνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, κάνοντας την προσπάθεια του σε ένα νέο πρότζεκτ και είχε σπουδάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ασχολούταν απο μικρό παιδί με τον αθλητισμό, παίζοντας ως τερματοφύλακας. Φυσικά, τίμησε και την φανέλα του Αρίων Μήθυμνας, ενώ ήταν και 3 φορές πρωταθλητής με το "Life Check" στο τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο "Νίκος Μαλλής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάκρυσε ο Μελισσανίδης! Τί έκανε πριν δει να σκοράρει δύο φορές ο Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags