Ο Αντριάν Μαραβίγια Μαρτίνες, ο πρώτος σκόρερ της Ρασίνγκ Αβελανέντα, θυμάται την εποχή του στη φυλακή αφού κατηγορήθηκε άδικα ότι πήρε εκδίκηση για τον δολοφόνο του αδελφού του.

Μετά από μια παραγωγική καριέρα στο ποδόσφαιρο στην Αργεντινή, την Παραγουάη και τη Βραζιλία αφηγείται την εμπειρία του στη φυλακή αφού κατηγορήθηκε άδικα και ο 31χρονος επιθετικός χρειάστηκε να περάσει 6 μήνες στη φυλακή.

Το 2014 ο Άντριαν Μαρτίνες συνελήφθη άδικα κατηγορούμενος ότι εκδικήθηκε τον άνδρα που δολοφόνησε τον αδελφό του, ο οποίος πυροβολήθηκε τρεις φορές στο στήθος. Λίγο μετά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος για την πυρπόληση του σπιτιού του δολοφόνου του αδελφού του, αλλά ήταν οι γείτονες.

«Αυτός ο κρατούμενος που πλήρωσε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε σήμερα είναι ο αριθμός 9 της Ράσινγκ», αναφέρει η εφημερίδα «Olé», η οποία πήρε συνέντευξη από τον πρώτο σκόρερ.

«Στις 7 το πρωί άνοιγαν οι κλειδαριές. Έπρεπε να ξυπνήσεις γιατί, αν δεν το έκανες, θα σε λήστευαν. Θα σου άρπαζαν τα πράγματά σου από πίσω», εξήγησε για το πως περνούσε στη φυλακή και συνέχισε: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι το έκανα. Είχα δύο ή τρεις πολύ δύσκολες καταστάσεις... Κόντεψαν να με μαχαιρώσουν. Ήταν για ένα θέμα τηλεφώνου..., είπε ο ποδοσφαιριστής από την Καμπάνα του Μπουένος Άιρες).

"Είδα πώς σκοτώθηκαν οι άνθρωποι. Γιατί εκεί αυτοκτονούν όσο τίποτα άλλο... Μαχαίρωναν ο ένας τον άλλον. Είδα έναν να πεθαίνει: τον άρπαξαν από τα πόδια και τον πήραν μακριά", αφηγήθηκε και εξήγησε πώς τον βοήθησε το ποδόσφαιρο κατά τους μήνες της φυλακής: "Υποσχέθηκα στον Θεό ότι θα έπαιζα μπάλα. Και μου δόθηκε η ευκαιρία να αρχίσω να παίζω».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Anabella (@adrian.martinez52)