Facebook Pixel Σοκ για top ποδοσφαιριστή- Επίθεση οπαδών έξω από το σχολείου του γιού του
| 2024-03-16 16:44:00

Σοκ για κορυφαίο ποδοσφαιριστή - Δέχθηκε επίθεση από οπαδούς έξω από το σχολείου του 4χρονου γιού του!

Sportdog Team
Σοκ για κορυφαίο ποδοσφαιριστή - Δέχθηκε επίθεση από οπαδούς έξω από το σχολείου του 4χρονου γιού του!

Οι "άνθρωποι" τερμάτισαν την καφρίλα!
 

Φραστική και σωματική επίθεση δέχθηκε ο Τσίρο Ιμόμπιλε μαζί με τη σύζυγό του έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου τους την Παρασκευή. Ο αρχηγός της Λάτσιο, μάλιστα, αποφάσισε να καταθέσει μήνυση κατά του ιταλικού Τύπου, τον οποίο κατηγόρησε για υποκίνηση μίσους στα social media.

«Όλα αυτά, δυστυχώς, σχετίζονται με την υποκίνηση μίσους που ενθαρρύνει μέρος του Τύπου και δημοσιογράφοι μέσω των social media που διαδίδουν κίνητρα μίσους κατά του Τσίρο Ιμόμπιλε, αναφέροντας γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφεραν οι δικηγόροι του επιθετικού.

 

Από τη μεριά της η Λάτσιο εξέφρασε τη στήριξή της στον 34χρονο, καταδικάζοντας τη βία: «Ολόκληρη η Λάτσιο εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον αρχηγό της, Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του, για τις ανησυχητικές και απαράδεκτες επιθέσεις που υπέστησαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο αθλητισμός, και κατά συνέπεια η ηθική του αξία πρέπει να παραμείνει ως έχει: κάθε πράξη λεκτικής ή σωματικής βίας πρέπει να τυγχάνει ομόφωνης καταδίκης, ακράδαντα και αδικαιολόγητα».

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Λοτίτο, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στο περιστατικό της επίθεσης στον Τσίρο Ιμόμπιλε και τη σύζυγό του, δηλώνοντας πως... έγινε πολλή φασαρία γύρω από το ζήτημα, με τη δήλωσή του να προκαλεί εντύπωση.

«Μου συμβαίνει κάθε μέρα. Ζω έχοντας ασφάλεια εδώ και 20 χρόνια. Αν έπαιρνες το κινητό μου θα έβρισκες 500.000 απειλές για τη ζωή τη δική μου και τις οικογένειάς μου. Με απειλούν καθημερινά, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία» είπε και πρόσθεσε: «Η υποκίνηση μίσους είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναβάθμιση" στην ΑΕΚ - Συμφώνησαν Αλμέιδα-Άλβες για 4 μεταγραφές 11αδας - Λίστα με Ροντρίγκες και Μέντες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags