Facebook Pixel Με Ιωαννίδη βασικό η Εθνική στον... τελικό κόντρα στο Καζακστάν
| 2024-03-21 20:43:00

Με Ιωαννίδη βασικό η Εθνική στον... τελικό κόντρα στο Καζακστάν - Η απόφαση Πογέτ για Κωνσταντέλια

Sportdog Team
Με Ιωαννίδη βασικό η Εθνική στον... τελικό κόντρα στο Καζακστάν - Η απόφαση Πογέτ για Κωνσταντέλια

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα του κρίσιμου παιχνιδιού της Γαλανόλευκης κόντρα στους Καζάκους για τα play off του Nations League ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε γνωστές τις επιλογές του για την βασική ενδεκάδα.

Ελλάδα: Με τον Φώτη Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και τους Κουρμπέλη και Πέλκα βασικούς θα παίξει η Εθνική μας ομάδα κόντρα στο Καζακστάν στο κρίσιμο ματς των ημιτελικών των play off του Nations League με στόχο το εισιτήριο για το Euro 2024, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τη σέντρα στην OPAP Arena.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Μπάλντοκ. Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Μπάνταλος και Μπακασέτας, ενώ στο πλάι του Ιωαννίδη θα αγωνιστούν οι Μασούρας, Πέλκας.

Η ενδεκάδα που θα έχει η Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... Κωνσταντέλιας της Κύπρου για ΑΕΚ - Συμφώνησε ήδη ο Αλμέιδα - 1.5 εκατ. και bonus για τη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags