Facebook Pixel "Αν η Φενέρ αποχωρήσει, η UEFA θα αποκλείσει την Τουρκία από το Euro"!
| 2024-03-22 15:41:00

"Βόμβα" από δημοσιογράφο: "Αν η Φενέρ αποχωρήσει, η UEFA θα αποκλείσει την Τουρκία από το Euro"!

Sportdog Team
"Βόμβα" από δημοσιογράφο: "Αν η Φενέρ αποχωρήσει, η UEFA θα αποκλείσει την Τουρκία από το Euro"!

Τούρκος δημοσιογράφος δίνει μία άλλη διάσταση για όσα συμβαίνουν στο τουρκικό ποδόσφαιρο μετά τα άγρια επεισόδια στο πρόσφατο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε.

"Βόμβα" μεγατόνων έριξε ο Μαχμούντ Ρζάιεφ, επικαλούμενος πηγές μέσα από την UEFA, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει έντονη κινητοποίηση στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία γύρω από τα απίστευτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος επικαλείται μια συζήτηση που είχε με άνθρωπο που εργάζεται στην ομοσπονδία, χωρίς να τον κατονομάζει, και φέρεται να του έχει κάνει μπόλικες ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσφατα επεισόδια και τις ενδεχόμενες τιμωρίας που θα υπάρξουν.

 

Σύμφωνα με τον Ρζάιεφ, η UEFA θεωρεί πως θα είναι τεράστιο σκάνδαλο αν τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές της Φενέρ για τα επεισόδια. Επίσης, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη έρευνα γύρω από το τουρκικό πρωτάθλημα σε περίπτωση που τα «καναρίνια» αποφασίσουν να αποχωρήσουν.

Μάλιστα, υπάρχει φόβος στην UEFA πως η τουρική κυβέρνηση έχει άμεση εμπλοκή στον χώρο του ποδοσφαίρου και εάν αποδειχτεί αυτό, τότε οι κυρώσεις θα είναι τεράστιες που θα επηρεάσουν το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Ρζάιεφ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός του Euro 2024 την εθνική Τουρκίας, η οποία συμμετέχει στον όμιλο που θα βρεθεί η Εθνική Ελλάδος εφόσον ξεπεράσει το -τελευταίο- εμπόδιο της Γεωργίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags