Facebook Pixel Τουρκία: Θετικός να αναλάβει πρόεδρος στη Φενέρ ο Ιλίτζαλι
| 2024-03-24 13:49:00

Θετικός να αναλάβει πρόεδρος στη Φενέρ ο Ιλίτζαλι

Θετικός να αναλάβει πρόεδρος στη Φενέρ ο Ιλίτζαλι

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Για τα όσα συμβαίνουν στη Φενέρ, μετά τα επεισόδια με την Τράμπζονσπορ και τις σκέψεις για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, μίλησε και ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

ο οποίος σε δηλώσεις του στο κανάλι του YouTube, 343, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί για την προεδρία της ομάδας, εφόσον τεθεί τέτοιο θέμα.

«Αν οι συνθήκες το απαιτήσουν, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν μπορώ να πω “Δεν θα είμαι πρόεδρος της Φενέμπαχτσε”», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Χαλ και επιτυχημένος τηλεοπτικός παραγωγός.

Για τα διαιτητικά λάθη, σημείωσε: «Αν η απόφαση να βάζουμε ξένους διαιτητές λαμβανόταν αύριο, η ένταση θα μειωνόταν. Ως άνθρωπος που προσπαθώ να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο εξωτερικό, νομίζω πως ένας ξένος διαιτητής μπορεί να έρθει στη χώρα, όπως έρχονται ξένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές».

Σχολιάζοντας πως δεν υπάρχει δόλος στα διαιτητικά λάθη στην Αγγλία, αλλά η κατάσταση είναι διαφορετική στην Τουρκία, ο Ιλιτζαλί είπε: «Η εμπιστοσύνη έχει τελειώσει. Όταν η πίστη και η εμπιστοσύνη τελειώσει, ακολουθεί το χάος. Αν δούμε το τελευταίο παιχνίδι, οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ δεν είναι οι μόνοι βίαιοι οπαδοί».

Τέλος, εξέφρασε την στήριξή του στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς, λέγοντας: «Είναι κάποιος που ξοδεύει τον χρόνο του και το χρήμα του στη Φενέρμπαχτσε. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα. Θα στηρίξω τον πρόεδρό μου. Θα κάνω τα πάντα για να πείσω τον Αλί Κοτς να μείνει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags