Facebook Pixel Ώρα πρόκρισης για την Εθνική! Ο δρόμος για το Εuro περνάει από Τιφλίδα
| 2024-03-26 07:08:00

Ώρα πρόκρισης για την Εθνική! Ο δρόμος για το Εuro 2024 περνάει από Τιφλίδα - Ώρα και κανάλι για το ματς με Γεωργία

Sportdog Team
Ώρα πρόκρισης για την Εθνική! Ο δρόμος για το Εuro 2024 περνάει από Τιφλίδα - Ώρα και κανάλι για το ματς με Γεωργία

Η Εθνική μας ομάδα δίνει σήμερα τον αγώνα της δεκαετίας κόντρα στη Γεωργία με στόχο την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι.

Εθνική Ελλάδας: Η πιο μεγάλη ώρα είναι... σήμερα για την Εθνική μας ομάδα η οποία δίνει το μεγαλύτερο αγώνα των τελευταίων 10 ετών κόντρα στην Γεωργία, το απόγευμα της Τρίτης (26/3) στην Τιφλίδα, για τον τελικό των play off του Nations League με στόχο την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024 της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο αγώνας που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00, στο "καυτό" Boris Paichadze, μιας και τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί, με τον Πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, έχοντας βοηθούς τους Πάβελ Σοκολνίτσκι και Τόμας Λίστκιεβιτς, ενώ το κρίσιμο παιχνίδι θα μεταδοθεί τόσο από τον ALPHA, όσο και από το Novasports Prime.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόλης για μεγάλη ελληνική ομάδα, τον χάνει ο ΠΑΟΚ - Πρόταση του ιδιοκτήτη στον κόουτς - Γιατί έχει δύο ρήτρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags