Facebook Pixel Χαμός στο ξενοδοχείο της Εθνικής!
| 2024-03-26 07:16:00

Χαμός στο ξενοδοχείο της Εθνικής! Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά τα ξημερώματα από τους Γεωργιανούς

Sportdog Team

Να... ταράξουν το βράδυ των διεθνών μας προσπάθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (26/3) οι Γεωργιανοί οι οποίοι επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει και έριξαν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Εθνική Ελλάδας: "Συναγερμός" σήμανε στο στρατόπεδο της Εθνικής μας τα ξημερώματα της Τρίτης (26/3) μιας και όπως έγινε γνωστό μικρή μερίδα Γεωργιανών θέλοντας να διαταράξουν την ηρεμία και κυρίως τον ύπνο των Ελλήνων διεθνών, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και περίπου στις 2:00, τοπική ώρα,πυροδότησαν σημαντικό αριθμό βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Όπως ήταν λογικό αυτό αναστάτωσε τους ανθρώπους της Γαλανόλευκης, μιας και οι κρότοι ήταν αρκετά δυνατοί, με το συγκεκριμένο σκηνικό να διαρκεί πάνω από πέντε λεπτά, μέχρι να επέλθει και πάλι η ηρεμία στον χώρο, με το συγκεκριμένο περιστατικό να μην είναι πρωτοφανές πριν από κρίσιμα παιχνίδια, όπως αυτό που δίνει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόλης για μεγάλη ελληνική ομάδα, τον χάνει ο ΠΑΟΚ - Πρόταση του ιδιοκτήτη στον κόουτς - Γιατί έχει δύο ρήτρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags