Facebook Pixel Φτιάχνουν... κλίμα οι Γεωργιανοί!
| 2024-03-26 12:08:00

Φτιάχνουν... κλίμα οι Γεωργιανοί! Κάλεσμα για πορεία πριν το ματς με την Εθνική (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φτιάχνουν... κλίμα οι Γεωργιανοί! Κάλεσμα για πορεία πριν το ματς με την Εθνική (ΦΩΤΟ)

Τον αγώνα της ιστορίας τους δίνουν οι Γεωργιανοί κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, το απόγευμα της Τρίτης (26/3) και θέλουν από νωρίς να μπουν στο κλίμα της ημέρας.

Γεωργία: Παράνοια επικρατεί στις τάξεις των Γεωργιανών ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα που θα στείλει μια από τις δύο στα τελικά του Euro 2024, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό τελευταίες ώρες προφίλ σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης καλούν τον κόσμο σε συνάντηση σε σημείο κοντά στην έδρα της Ντιναμό Τιφλίδας γύρω στις 18:00 τοπική ώρα με σκοπό να δημιουργήσουν μια πορεία που θα βαδίσει προς το γήπεδο.

Στο τέλος μάλιστα του μηνύματος πως όσοι αποφασίσουν να λάβουν μέρος στην πορεία να φορούν ρούχα σε λευκό ή κόκκινο, χρώματα που έχει η Γεωργία στη σημαία της, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι υπήρξε φρενίτιδα και με τα εισιτήρια του αγώνα μιας και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 300.000, με τους Γεωργιανούς που έμειναν εκτός να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν, ακόμα και τώρα, και 10 φορές πάνω από την κανονική τιμή του εισιτηρίου για να το αγοράσουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμο το νέο "χρυσό" συμβόλαιο Πογέτ και με... Γραμμένο - 65.000 σε κάθε παίκτη, ανησυχία για τον διαιτητή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgian National Team

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags