Facebook Pixel Επίσημο: Οι οριστικές ποινές για Φενέρ και Τράμπζονσπορ
| 2024-04-03 15:34:00

Επίσημο: Οι οριστικές ποινές για Φενέρ και Τράμπζονσπορ - Οι δύο παίκτες που τιμωρήθηκαν

Sportdog Team
Επίσημο: Οι οριστικές ποινές για Φενέρ και Τράμπζονσπορ - Οι δύο παίκτες που τιμωρήθηκαν

Δύο παίκτες από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League θα μείνουν εκτός για ένα παιχνίδι.

Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε σήμερα τις ποινές για τα τραγικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πρόσφατο ματς ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και την Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Τραπεζούντας επιβλήθηκε τιμωρία έξι αγωνιστικων κεκλεισμένων των θυρών για την είσοδο των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο και τις βιαιότητες με τους παίκτες της Φενέρ.

 

Όσο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "8" του Europa Conference League, ποινές δέχτηκαν οι δύο από τους τρεις παίκτες για τους οποίους υπήρχε απειλή. Ο Οστερβέλτε και ο Εγριμπαγιάτ θα μείνουν εκτός για ένα παιχνίδι, ενώ ο Οσάγι Σάμουελ κρίθηκε αθώος μετά από ένα βίντεο που χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο.

Τέλος, στον βοηθό προπονητή της Τράμπζονσπορ, Εγκεμέν Κορκμάζ, επιβλήθηκε πρόστιμο 13 χιλιάδων λιρών και απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον πάγκο σε επίσημο αγώνα λόγω της ενέργειάς του στη μάχη με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ενώ με 15 ημέρες στέρησης δικαιωμάτων τιμωρήθηκαν οι παράγοντες της Φενέρ, Κουρσάτ Τσιφτλίκ και Οκάν Οζκάν, για τις πράξεις τους στον ίδιο αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags