Facebook Pixel Νέα ανακοίνωση Φενέρ πριν τον Ολυμπιακό
| 2024-04-08 11:31:00

Νέα ανακοίνωση Φενέρ πριν τον Ολυμπιακό - Η εξήγηση για την αποχώρηση - "Δεν κατεβήκαμε για να κερδίσουμε..."

Sportdog Team
Νέα ανακοίνωση Φενέρ πριν τον Ολυμπιακό - Η εξήγηση για την αποχώρηση - "Δεν κατεβήκαμε για να κερδίσουμε..."

Η τουρκική ομάδα εξήγησε την απόφασή της να αποχωρήσει στα πρώτα λεπτά του χθεσινού τελικού του τουρκικού Σούπερ Καπ με την Γαλατασαράι.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε πράξη την απόφασή της να κατεβάσει την ομάδα Κ19 στο Σούπερ Καπ Τουρκίας απέναντι στη Γαλατασαράι και να αποχωρήσει τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα.

Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εξήγησε τη στάση της, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να στέκεται στο ύψος της.

Αναλυτικά:

«Σήμερα (σσ: χθες), δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, αλλά να υπερασπιστούμε την αλήθεια, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε για να εξηγήσουμε τη στάση μας είναι το εξής:

Υπηρετώντας τον τουρκικό αθλητισμό μέσα στα 117 χρόνια ιστορίας, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά κάθε άθλημα στο οποίο αγωνιζόμαστε, έχοντας χιλιάδες τρόπαια στο μουσείο, που έχουν ίχνη από ιδρώτα και δουλειά, νιώθοντας τις αξίες αυτής της χώρας με 30 εκατομμύρια οπαδούς, σαν τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά σήμερα και αύριο, όπως κάναμε χθες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό δεν παίζει ο Πασχαλάκης - Γιόβετιτς ο... νέος Φορτούνης για Μεντιλίμπαρ - Ποιον "τέλειωσε" στη Λαμία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags