Facebook Pixel Με αυτή την ποινή απειλείται η Φενέρ μετά την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ
| 2024-04-08 12:33:00

Με τι ποινή απειλείται η Φενέρ μετά την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ - Έχει ξαναγίνει στην Τουρκία

Sportdog Team
Με τι ποινή απειλείται η Φενέρ μετά την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ - Έχει ξαναγίνει στην Τουρκία

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έκανε όσα έλεγε πράξη και αποχώρησε από τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατά και πλέον περιμένει την ποινή της από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας.

Φενέρμπαχτσε: Το είπαν και το... έκαναν στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, αφού όχι μόνο παρέταξε την Κ19 κόντρα στη Γαλατασαράι για τον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά αποχώρησε τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα, ως αντίδραση για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα, αλλά και για την διαιτητική αντιμετώπιση που έχει.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας θα τιμωρήσει τα Καναρίνια, με τους δικηγόρους του αθλητικού δικαίου να εκτιμούν ότι θα τους επιβληθεί αποκλεισμός ενός χρόνου από το Κύπελλο, ενώ αν κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν θα αγωνιστεί στο Σούπερ Καπ της νέας περιόδου, μιας και δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών.

Πάντως αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Φενέρμπαχτσε αποχωρεί από αγώνα πριν αυτό ολοκληρωθεί, καθώς το είχε κάνει στην Τραπεζούντα στο 1997-98, όταν μια πέτρα είχε χτυπήσει στην πλάτη τον Ότο Μπάριτς και τότε της είχε επιβληθεί αποκλεισμός ενός έτους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλία, ρίχ’το! "Κανονάκι" Σπάθα για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: "Φώναζαν από τον πάγκο, αλλά... - Συμφωνώ με τον διαιτητή" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags