Facebook Pixel Η τρέλα των ΑΕΚτζήδων στο Facebook!
| 2012-02-15 00:25:00

Η τρέλα των ΑΕΚτζήδων στο Facebook!

Η τρέλα των ΑΕΚτζήδων στο Facebook!

Δεν πάνε καλά οι φίλαθλοι της ΑΕΚ! Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ένα μήνυμα στο Facebook, το οποίο όποιος το διαβάσει πιστεύει αρχικά στις πρώτες αράδες ότι ο άνθρωπος που το πόσταρε είναι ετοιμοθάνατος. Μόνο που στις τελευταίες λέξεις το μήνυμα αλλάζει και εξηγεί πως είναι άρρωστος με την ομάδα του Δικέφαλου αετού.

«ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ», αναφέρει το πρώτο σκέλος του μηνύματος, το οποίο μέχρι εδώ έχει δημιουργήσει ταραχή σε όποιον το διαβάσει.

«ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΩΦΕΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΘΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!», αναφέρει στο τέλος και εκεί λύνεται το μυστήριο.

Πείτε και εσείς! Είναι ή δεν είναι τρελοί, αυτοί οι ΑΕΚτζήδες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags