Σενάρια ήθελαν τον Γκουστάβο Πογέτ να αναλαμβάνει ως προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας, αλλά δήλωσε ότι είναι πλέον ελεύθερος και δεν έχει τίποτα με την Εθνική Ελλάδας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, πάντως, δεν ενδιαφέρεται να αναλαμβάνει την Εθνική Ιρλανδίας.

«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν πρόκειται να συμβεί. Επομένως, δεν υπάρχουν πραγματικά σχόλια. Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο τόσοι πολλοί άνθρωποι από την Αγγλία επικοινωνούσαν μαζί μου με ρωτούσαν αν θα πήγαινα στο Πλίμουθ. Επειδή οι ιστοσελίδες έβαζαν το όνομά μου στην κορυφή των φαβορί. Δεν ξέρω πόσοι προπονητές είχαν ήδη πρακτικά ολοκληρώσει συμφωνία με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας», απάντησε μέσω της «Sun».

«Με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα»

Φυσικά ρωτήθηκε και για τη γαλανόλευκη, λέγοντας: «Απλό, δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, τελείωσα το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και τέλος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Έτσι αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο, να συνεχίζω να μαθαίνω. Περιμένω. Μιλώντας πάντα για διαφορετικές δυνατότητες. Δεν υπάρχουν προσφορές, δυνατότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».

Το συμβόλαιο του Πογέτ έληξε στις 31 Μαρτίου.