Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Έβαλα και εγώ το χεράκι μου όσο μπορούσα να γίνει το deal με τον Ηρακλή και τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Την άλλη εβδομάδα αν όλα έχουν πάει καλά, δηλαδή η αδειοδότηση, η οποία είναι σε καλό δρόμο, όπως είπε και ο κ. Ευγενίου ότι ο φάκελος είναι υπερπλήρης, τότε ο κ. Μονεμβασιώτης θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει ότι έχουν συμφωνήσει. Δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αρκεί να μην υπάρχει καμία φετινή εκκρεμότητα.

Ο κ. Μονεμβασιώτης εκείνο που θέλει είναι η ομάδα να αγωνίζεται στην Super League 2, δεν σκεφτόμαστε τον Ηρακλή να παίζει κάπου αλλού. Η παρουσία του κ. Μονεμβασιώτη εγγυάται πως δεν υπάρχουν νέα προβλήματα στην ομάδα. Όλοι θέλουμε η ομάδα να μπει σε μια νέα εποχή. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανέβουμε του χρόνου, με αυτόν τον κόσμο, με αυτή τη δυναμική και με μια καλή ομάδα, που θα φτιάξουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Του χρόνου να έχουμε βεγγαλικά για την άνοδο του Ηρακλή».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Ο κ. Μονεμβασιώτης εκτιμά τον Γιώργο Παράσχο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Παράσχο και δεν ξέρω αν έχει μιλήσει κάποιος άλλος».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr