Facebook Pixel Τράβηξε... Περόνε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-02-18 20:09:00

Τράβηξε... Περόνε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τράβηξε... Περόνε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αστέρας στην Ξάνθη! Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε 0-1 της Scoda χάρη στο γκολ του Περόνε στο 67' και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Με 10 ολοκλήρωσαν το ματς και τα δύο συγκροτήματα λόγων των αποβολών του Μαρκόφσκι (70') και Τσαμπούρη (72').

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν ορεξάτοι, πραγματοποιώντας δύο ευκαιρίες στα γρήγορα με τον Ουσέρο στο 4' και το 5'! Σταδιακά η Ξάνθη άρχισε να καταλαμβάνει τον έλεγχο του αγώνα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία των κινήσεων! Οι ακρίτες είχαν την κατοχή της μπάλας, έφτιαξαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Χακόμπο (10', 16', 18', 24', 26', 43') ωστόσο δεν κατάφεραν να βρούν δίχτυα! Ήταν και άτυχοι βέβαια αφού στη διπλή ευκαιρία του 10ου λεπτού η κεφαλιά του Στάσιακ από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στο δοκάρι για να μαζέψει την μπάλα στη συνέχεια ο Χακόμπο! Έτσι το πρώτο ημίχρονο το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη μπήκε το ίδιο δυνατά όπως τέλειωσε το πρώτο. Ωστόσο, ο Αστέρας μετά από μια σειρά ευκαιριών (61', 62', 65') ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ. Ύστερα από ωραία μπαλιά του Ράγιος, ο Περόνε κρέμασε τον Βιβιανί μέσα από την περιοχή και έγραψε το 0-1 στο 67'!

Στη συνέχεια το ματς πήρε φωτιά με τις δύο ομάδες να μένουν αμφότερες με 10 παίκτες. Το χορό των αποβολών ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι με τον Καλογερόπουλο να δίνει δεύτερη κίτρινη στον Μαρκόφσκι στο 70', ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Τσαμπούρη από πλευράς φιλοξενούμενων.

Έτσι δεν διαταράχθηκαν για πολύ οι αριθμητικές ισορροπίες. Οι Αρκάδες πάντως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άτυχοι, αφού εκτός από την αναγκαστική αλλαγή του ο Αλβάρεζ (έδωσε τη θέση του στον Ναβάρο στο 32'), τραυματίστηκε στο 78' ο Χακόμπο, ο οποίος έκανε τρομερό παιχνίδι διατηρώντας το μηδέν στην εστία του. Ο Σταφανάκος πάντως που τον αντικατέστησε ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και έτσι ο Αστέρας πήρε τη νίκη αντέχοντας την πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά.

Πλέον η ομάδα της Τρίπολης έχει 31 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της κατάταξης, κάνοντας όνειρα εισόδου στην 5άδα.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

88' Κεφαλιά του Καζάκη, μπλοκάρει ο Στεφανάκος.

79' -Τελευταία αλλαγή και για τη Ξάνθη. Ο Πλατέλλας αντί του Στάσιακ.

78' -Τελευταία αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Στεφανάκος παίρνει τη θέση του Χακόμπο που τραυματίστηκε.

75' Ευκαιρία για τον Αστέρα για το δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ράγιος ύστερα από μπαλιά του Μπρέσκα πέρασε άουτ.

74' -Δεύτερη αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Καζάκης πήρε τη θέση του Βασιλακάκη.

72' Mε δέκα και ο Αστέρας! Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσαμπούρη για σπρώξιμο πάνω στον Μάνταλο.

71' -Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Μάνταλος μπήκε αντί του Βλαχοδήμου.

70' Κόκκινη κάρτα στον Μαρκόφσκι. Με δέκα παίκτες η Ξάνθη. Ο Καλογερόπουλος έδειξε σωστά τη δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκαρισμα του Μαρκόφσκι στα πόδια του Χουανίτο.

67' Γκολ για τον Αστέρα: Ύστερα από ωραία μπαλιά του Ράγιος που βρήκε τον Περόνε στην περιοχή της Ξάνθης, ο τελευταίος κρέμασε κατευθείαν με γυριστό πλασέ τον Βιβιανί και άνοιξε το σκορ. Πανέμορφο γκολ και 0-1.

65' Καλό σουτ του Ουσέρο εκτός περιοχής η μπάλα κόντρα στον Ντάνι και ο Βιβιανί απέκρουσε σε κόρνερ.

62' Καλό σουτ του Μπέρτου η μπάλα πέρασε έξυσε το δοκάρι του Χακόμπο και πέρασε άουτ.

61' Σουτ του Ουσέρο μπλόκαρε ο Βιβιανί.

57' -Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Περόνε αντί του Σολάκη.

49' Σέντρα-σουτ του Πόι στην κλειστή γωνία του Χακόμπο, ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε σε κόρνερ.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45'+3' Λήξη ημιχρόνου.

43' Ωραίο σουτ του Βλαχοδήμου με εξωτερικό φάλτσο, απέκρουσε ο Χακόμπο για να διώξει στη συνέχεια την μπάλα ο Χουανίτο.

40' Κίτρινη στον Πόι για θέατρο.

32' -Αναγκαστική αλλαγή για τον Αστέρα: Ο Ναβάρο αντί του Αλβάρεζ.

26' Κεφαλιά του Βασιλακάκη πάνω απο τα δοκάρια του Χακόμπο.

24' Σουτ του Πόι μπλοκάρει ο Χακόμπο.

18' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εντιμάρ, ο Χακόμπο μπλόκαρε την μπάλα.

16' Σέντρα του Μπρέσκα από αριστερά, ο Σολάκης επιχείρησε με τακουνάκι να σκοράρει, όμως η μπάλα έφτασε στον Ουσέρο που σούταρε άουτ από τα δεξιά.

10' Ωραία ενέργεια του Μαρσελίνιο απο αριστερά, που απέφυγε με προσποιήσεις τον Πουλίντο, έκανε το σουτ, ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μαρσελίνιο το εκτέλεσε και η κεφαλιά του Στάσιακ από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στο δοκάρι για να μαζέψει την μπάλα στη συνέχεια ο Χακόμπο.

5' Σέντρα του Μπρέσκα από δεξιά, ο Ουσέρο έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Βιβιανί.

4' Σουτ του Ουσέρο εκτός περιοχής μπλοκάρει ο Βιβιανί.

1' Έναρξη αγώνα.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Στάσιακ, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μαρκόβσκι, Πόι, Ντάνι, Βλαχοδήμος.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Πιπίνης, Ράγιος, Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα, Σολάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags