Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει εξαιρετικό ρόστερ, για αυτό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παρά την αφαίρεση βαθμών, τελικά έσωσε σχετικά εύκολα την κατηγορία στην Αγγλία. Εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με potential, που μπορούν να δώσουν λύσεις στα χέρια του προπονητή, αλλά και να φέρουν πολλά χρήματα στα ταμεία αν πωληθούν.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις  είναι και του Χάντσον Οντόι, που η Νότιγχαμ απέκτησε με 3,5 εκατ. ευρώ από την τσέλσι και φέτος έβγαλε μάτια με την απόδοσή του. Μάλιστα, ήδη η Τότεναμ έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, αλλά σημερινό ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρει ότι δεν πρόκειται να φύγει το προσεχές καλοκαίρι από το City Ground!

Πώς επηρεάζει αυτό το Ολυμπιακό; Μα γιατί ήδη υπάρχει κουβέντα για την πιθανότητα δανεισμού στους Πειραιώτες του Εμάνουελ Ντένις, επίσης αριστερού εξτρέμ που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με τη Φόρεστ και το περασμένο καλοκαίρι είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού (αρχικά στη Μπασακσεχίρ και στη συνέχεια στη Γουλβς!), ακριβώς γιατί η ομάδα του είχε αποκτήσει τον Χόντσον Οντόι!

Κάτι που σημαίνει ότι ούτε φέτος αναμένεται να βρει χρόνο συμμετοχής στην Νότιγχαμ, με αποτέλεσμα να ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μπορεί αυτός να είναι στον Ολυμπιακό; Στην Αγγλία το σημειώνουν εμφατικά, καθώς στα 26 του χρόνια είναι ένας πραγματικός δαίμονας αριστερά (αλλά και δεξιά!) στον ασβέστη - Στο δεύτερο μισό με τη φανέλα της Γουλβς είχε 18 ματς και 4 γκολ!

Προφανώς με την παράλληλα παρουσία του Ποντένσε στην ομάδα αλλά και με την, περίπου, δεδομένη αποχώρηση του Γιώργου Μασούρα από το ρόστερ, η θέση θα αναβαθμιστεί και οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν μια εξαιρετική λύση για τα φτερά τους. Μάλιστα, χωρίς τυπικά να χρειαστεί ούτε ένα ευρώ, καθώς και φέτος οι δανεισμοί του έγιναν χωρίς loan fee.

Στην Αγγλία συζητείται η περίπτωση του Ντένις για τον Ολυμπιακό, έστω και από σπόντα μέσω του Χόντσον Οντόι, ένας παίκτης που αν τελικά έρθει στο Λιμάνι μπορεί να κάνει... παπάδες στα χέρια του Μεντιλίμπαρ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr