Facebook Pixel Κατά... Ιωάννου!
| 2012-02-19 20:07:00

Κατά... Ιωάννου!

Κατά... Ιωάννου!

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Κέρκυρα! Οι Φαίακες επικράτησαν 3-1 της Δόξας Δράμας και ανέβηκαν στην 14η θέση της Superleague. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 γκολ του Ιωάννου (20', 51'), οι Μακεδόνες μείωσαν στο 62' με τον Κυβελίδη και ο Αγρίτης στο 75' σημείωσε το τελικό σκορ.

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να πάρει από νωρίς λόγο πρωτοβουλίας! Ωστόσο, στάθηκε άτυχη με την αναγκαστική αλλαγή του Βενέτη στο 13', ο οποίος τραυματίσηκε και έδωσε τη θέση του στον Ζιάμπαρη. Ουδέν κακόν αμιγές καλού λέει ο λαός και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 20' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωάννου. Στη συνέχεια το ματς έχασε πολύ σε ρυθμό με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να μη σημειωθεί καμία φάσεις στις δύο εστίες. Όσο για τη Δράμα, ήταν όνομα και πράγμα. Δεν μπορούσε να κάνει φάση. Στο τέλος του ημιχρόνου, οι Φαίακες θα μπορούσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι αλλά η κεφαλιά του Ιωάννου από το μισό μέτρο έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Κέρκυρα, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και δεύτερο προσωπικό του Ιωάννου. Ωστόσο, μετά το 2-0 οι Φαίακες έριξαν ρυθμό κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Κατσαβάκη και μείωσαν 11 λεπτά αργότερα με τον Κυβελίδη. Και σαν να μην έφτανε το 2-1 για την Κέρκυρα, στο 72' έκανε αλλαγή στην αλλαγή, με τον Μπάρκογλου που είχε μπει στο 66' αντί του Ιωάννου να δίνει τη θέση του στον Μαρτίν. Σημειωτέον ότι οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μία αναγκαστική αλλαγή στο 13΄.

Και πάλι όμως η Κέρκυρα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αγρίτη να χρίζεται αυτή τη φορά σκόρερ στο 75'! Η Δόξα είχε ευκαιρία να μειώσει εκ νέου, αλλά η προβολή του Αραβίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς στο 78'. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Δράμας πίεσε αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει το σκορ και το αποτέλεσμα του αγώνα που βρήκε τους Κερκυραίους να παίρνουν τη νίκη με 3-1.

Λήξη αγώνα.

89' Κεφαλιά του Κυβελίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκαλίνοβιτς

86' Ευκαιρία για την Κέρκυρα για να κάνει το 4-1 αλλά ο Μαρτίν καθυστέρησε πολύ και το κακό σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

78' Δοκάρι για τη Δόξα, ύστερα από πρβολή του Αραβίδη στη μικρή περιοχή!

75' Γκολ για την Κέρκυρα: Ο Αγρίτης γράφει το 3-1.

72' -Αλλαγή για την Κέρκυρα, έξω ο Μπάρκογλου μέσα ο Μαρτίν. Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την Κέρκυρα και αλλαγή στην αλλαγή!

66' -Αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Μπάρκογλου αντί του Ιωάννου.

62' Γκολ για τη Δόξα: Ο Κυβελίδης μειώνει σε 2-1

57' -Αλλαγή για την Δόξα, ο Κουμπρόγλου στη θέση του Γκαρακλίδη.

51' Γκολ για την Κέρκυρα: Ύστερα από λάθος του Γελαδάρη, ο Ιωάννου με μακρινό σουτ έγραψε το 2-0!

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

-Αλλαγή για τη Δόξα. Ο Ρούσης αντί του Αγτζίδη.

45'+1' Λήξη ημιχρόνου.

45' Ευκαιρία για την Κέρκυρα, οΓκουστάβο σέντραρε, ο Αγρίτης έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Ιωάννου από το... μισό μέτρο κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ με κεφαλιά!

40' Σουτ του Αραβίδη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

23' Έξοδος του... Μεσολογγίου από τον Σέρεμετ σε φάουλ του Γραμμόζη, τον γλίτωσε ο Αραβίδης που έβγαλε σε κόρνερ με το κεφάλι.

20' Γκολ για την Κέρκυρα: Ο Ιωάννου ευστοχεί.

19' Πέναλτι για την Κέρκυρα. Ο Γκουστάβο έκανε την κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα και ο Γελαδάρης έκανε χέρι στην περιοχή. Καθαρό πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Γελαδάρη.

13' -Αναγκαστική αλλαγή για την Κέρκυρα: Ο Βενέτης έξω, μέσα ο Ζιάμπαρης.

7' Η Κέρκυρα σκοράρει με τον Οσμάν, το γκολ όμως σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

6' Ωραίο σουτ του Γραμμόζη στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

1' Σέντρα στο ματς

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης, Γιον, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου,

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Γκαρακλίδης, Βέρτζος, Κάπελ, Αγτζίδης, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Κυβελίδης


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags