Ο Ηρακλής περνάει σε νέα εποχή καθώς τις επόμενες μέρες θα περάσει και επίσημα στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη η ΠΑΕ, καθώς υπάρχει συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Στράτο Ευγενίου. Ο Μικρασιάτης επιχειρηματίας προσπαθεί μέρα με τη μέρα να βάλει σε μια σειρά όλα όσα επιθυμεί στον σύλλογο. 

Την αρχή έκανε η συνάντηση με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου και μετέπειτα αναμένεται να πάρουν τον δρόμο τους οι εξελίξεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναφορικά με τον προπονητή, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος είχε μια συνάντηση το προηγούμενο διάστημα με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέμενε μια τελευταία επαφή των δύο, όταν θα αναλάμβανε τις τύχες της ΠΑΕ ο Μικρασιάτης επιχειρηματίας.

Ακόμη, είναι σημαντικό ότι οι δύο άνδρες έχουν ισχυρή φιλία, αλληλοεκτίμηση και ο πολύπειρος τεχνικός διαθέτει το «Know how» των ανόδων ομάδων στη Super League 1 καθώς μετράει ήδη 13 (!) συνολικά στην καριέρα του και τελευταία ήταν αυτή με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη σεζόν 2019-20.

Πηγή: Metrosport