Ο Πολ Πογκμπά δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του τετραετούς αποκλεισμού του από το πόδοσφαιρο λόγω υπόθεσης ντόπινγκ.

"Τελείωσα, είμαι νεκρός. Ο Πολ Πογκμπά δεν υπάρχει πια. Δεν ξέρω πια ποιος είμαι. Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, το πάθος μου. Τώρα είναι σαν να έχασα τον εαυτό μου. Ό,τι έχτισα στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής μου έχουν αφαιρεθεί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γάλλος άσος, σε συνέντευξη, αποσπάσματα της οποίας προέβαλε η ιστοσελίδα "Guardian Nigeria".

 

Ενώ περιμένει να μάθει αν και πότε θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, ο  Πολ Πογκμπά εξακολουθεί να εξερευνά άλλα μονοπάτια καριέρας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε τις τελευταίες ημέρες η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ανέφερε  ότι   ο Γάλλος μέσος θα είναι ηθοποιός το 2025, παίρνοντας μέρος στη νέα ταινία του Φαμπιέν Οντενιέντε, με τίτλο 4 Zeros. Στην ταινία, που θα βγει στους γαλλικούς κινηματογράφους τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ο Πογκμπά εμφανίστηκε σε δύο σκηνές, που γυρίστηκαν στο πάρκο Rueil-Malmaison, στα περίχωρα του Παρισιού.