Facebook Pixel Συνάντηση Ντέμη-ORIGINAL!
| 2012-02-23 01:25:00

Συνάντηση Ντέμη-ORIGINAL!

Συνάντηση Ντέμη-ORIGINAL!

Σύμφωνα με πληροφορίες Ντέμης Νικολαΐδης και ORIGINAL τα λένε αυτή την ώρα έπειτα από πρόσκληση των οπαδών που αποδέχθηκε ο πρώην πρόεδρος.


Την ώρα που οι Ενωσίτες ήταν στα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου και μιλούσαν μαζί του για να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ, μίλησαν τηλεφώνικα με τον Νικολαΐδη ζητώντας του να συναντηθούν προκειμένου να μιλήσουν για την αγαπημένη τους ομάδα και τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Ο Ντέμης αποδέχθηκε την πρόσκληση της ORIGINAL, λέγοντας πάντως ότι δεν μπορούσε εκείνη την ώρα αλλά μετά τα μεσάνυχτα, λόγω υποχρεώσεων που είχε νωρίτερα. Το ραντεβού, λοιπόν, ορίστηκε για μετά τα μεσάνυχτα.

Το gazzetta.gr θα σας ενημερώσει για τη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές που συζητάνε για το πώς η ΑΕΚ θα φύγει από αυτή την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί με ευθύνη των τελευταίων διοικήσεων και θα γλιτώσει τον... αφανισμό. Δεν υπάρχει, πάντως, καμία διάθεση αυτή τη στιγμή από κανέναν για καταμερισμό ευθυνών καθώς αυτό που τους απασχολεί είναι το να βρουν τη λύση και να ξεπεράσει η ΑΕΚ το πρόβλημα.

πηγη: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags