Εμείς εδώ στον σκύλο άλλο θέλουμε να πούμε, έτσι σαν μια σκέψη. Μήπως είναι καλύτερα ο Βαλβέρδε να πάει με τον Κάρολ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ που θα παιχτεί ο μισός τίτλος;

Βέβαια, δεν είμαστε προπονητές, ούτε κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν. Απλά σκεφτόμαστε κάποια πράγματα, με αφορμή ότι ο Κάρολ όποτε έχει αγωνιστεί φέτος είτε στον ΟΦΗ, είτε στον Ολυμπιακό (και ειδικά απόψε) έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα τρώει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Ο Μέγερι όσες φορές έχει αγωνιστεί φέτος έχει ανταποκριθεί μια χαρά και δείχνει ότι σε βάθος χρόνου η φανέλα με το Νο1 τού ανήκει. Είναι ταλέντο, είναι σκληρός σαν χαρακτήρας, έχει αντανακλαστικά και δικαίως είναι βασικός.

Ο Κάρολ, όμως, παίζει με άλλη αυτοπεποίθηση και βοηθάει στον συντονισμό όλης της άμυνας. Δεν είναι μόνο ότι στα 34 του κι έχοντας περάσει από μια Γιουνάιτεντ έχει άλλη εμπειρία. Είναι και ότι διψάει για μπάλα, ενώ και σαν χαρακτήρας φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει Χριστό. Είναι πολύ σκληρό καρύδι και του αρέσει να γίνεται ήρωας, όπως στο σημερινό ματς που κράτησε μόνος του την πρόκριση, ενώ έπαιξε και κουτσαίνοντας. Έχει, δηλαδή, αυτό το «κάτι» που δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του. Είναι ηγετική μορφή και ψυχάρα!

Όπως και να έχει ο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Μετά την συμφορά από την απόκτηση Κονστάντζο, έχουν προκύψει μόνο καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Αρχικά με τον Μέγερι και τώρα με τον φοβερό και τρομερό Κάρολ.