Τα διπλά χρήματα ζητάει από την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ πατώντας σε έναν όρο της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον Σταύρο Αδαμίδη, προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδατον Οκτωβρίο. Όπως σας ενημέρωσε σε σχετικό ρεπορτάζ ο σκύλος, η διοίκηση της ομάδας παρέμεινε ασυνεπής απέναντί του και πριν από λίγα 24ωρα ο ατζέντης του, Αλβάρο Τόρες, έστειλε mail στα Σπάτα, με το οποίο ενημέρωνε ότι ο όρος ενεργοποιήθηκε και πως αντί για περίπου 310.000 ευρώ που οφείλονται στον Ισπανό και το επιτελείο του (πλην του Ντάνι Παστόρ, που ζήτησε μόνο ό,τι του οφείλεται δίχως "πέναλτι") η Ένωση τους οφείλει συνολικά 625.000 ευρώ. Στο ίδιο mail, μάλιστα, o Τόρες έστειλε τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους περιμένει άμεσα τα χρήματα, καθιστώντας σαφές πως η υπομονή του πελάτη του "εξαντλήθηκε και πως το καλύτερο θα ήταν να λυθεί η μεταξύ τους εκκρεμότητα χωρίς να χρειαστεί προσφυγή στην FIFA".

Η υπόθεση είναι άλλο ένα ντροπιαστικό γεγονός στην ιστορία της ΑΕΚ, η οποία τον τελευταίο καιρό βιώνει τις μελανότερες στιγμές από την ίδρυσή της. Σίγουρα ο Χιμένεθ έχει το δίκιο με το μέρος του. Ζητάει να πληρωθεί τον κόπο του και οι ευθύνες βαραίνουν τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος με τις βιαστικές κινήσεις του (ήθελε να ξεφορτωθεί άρον άρον τον Ισπανό) υποχρεώνει την ΑΕΚ να πληρώσει τα διπλά χρήματα, καθώς και τους μετόχους, οι οποίοι έχουν αφήσει την ΠΑΕ στο έλεος του θεού και δεν καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους.

Βέβαια και ο Μανόλο το παράκανε... Ναι, να διεκδικήσει αυτά που του οφείλονται μέχρι τέλους. Όχι όμως να ζητάει 315.000 παραπάνω. Είναι από τις λίγες στιγμές που επιβεβαιώνεται η ρήση ότι "το δίκαιο δεν είναι πάντα και ηθικό".

Στο κάτω, κάτω, ο Χιμένεθ δεν ήταν αυτός που δήλωνε ΑΕΚτζής και φορούσε τα φουτεράκια της Original, η οποία τον στήριζε συνεχώς ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του (αντίο με συνάντηση στο Δωματιάκι); Ο Μανόλο δεν ήταν αυτός που έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις για την Ένωση και την ιστορία της, λες και μεγάλωσε με την αφίσα του Νεγρεπόντη, του Νεστορίδη και του Παπαϊωάννου στο δωμάτιο του;

Τώρα γιατί ζητάει τα διπλά;

Ο άνθρωπος φυσικά δεν ήταν ΑΕΚάρας. Φαφλατάρας ήταν κι αυτό το επιβεβαιώνουν και οι κατά καιρούς δηλώσεις του, όσο έμεινε στον πάγκο της Ένωσης!