"Στο πρώτο ημίχρονο πολλά πράγματα δεν μου άρεσαν. Αυτό δυστυχώς έγινε διότι σε πολλές στιγμές δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Από το 15' και μετά αφήσαμε τον αντίπαλο, δεν μαρκάραμε καλά και το Βέλγιο που έχει μια καλή ομάδα πήρε την πρωτοβουλία, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ και το πέτυχε. Η ομάδα μου δεν συνηθίζει να δέχεται γκολ από στημένο και αυτό δεν μου άρεσε", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

"Στο β' μέρος βελτιωθήκαμε, είχαμε καλή ανάπτυξη, αλλά δεν κάναμε κάτι παραπάνω όταν το Βέλγιο έμεινε με 10 παίκτες. Ισως οι παίκτες παίζουν περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Τα τελικά του Euro είναι κάτι διαφορετικό. Εχουμε αρκετό διάστημα μπροστά μας να διορθώσουμε πολλά πράγματα γιατί θέλουμε να τα πάμε καλά".

Οσον αφορά στις επιλογές του για την τελική 23άδα, είπε: "Υπάρχουν 30-32 ποδοσφαιριστές που μπορούν να επιλεχθούν στην τελική 23άδα. Ελπίζουμε να μη συμβεί κάτι και να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου ώστε με τα δικά μου κριτήρια να κάνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Επίσης, μας δημιουργεί πρόβλημα που το πρωτάθλημα θα τελειώσει μία εβδομάδα αργότερα και θα πρέπει να επιλέξουμε παίκτες την τελευταία στιγμή".

Τέλος, στην κλασική ερώτηση για το μέλλον του στην Εθνική, δεν έδωσε κάτι καινούργιο: "Φημολογίες πάντα θα υπάρχουν. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος σε όσα έχω πει. Οταν θα έχω την τελική απόφαση θα επικοινωνήσω με τον πρόεδρο. Εχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Euro και αυτό πρέπει να μας απασχολεί".