Facebook Pixel Φαντεζί ΑΕΚ...(BINTEO)
| 2012-03-05 22:35:00

Φαντεζί ΑΕΚ...(BINTEO)

Φαντεζί ΑΕΚ...(BINTEO)

Μεγάλη εμφάνιση απο τους ''μικρούς'' του Χάρη Κοπιτσή,οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 του Εργοτέλη, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 3ου γύρου,για το πρωταθλήμα υποδομών κάτω των 17.

Το συγκρότημα του Χάρη Κοπιτσή έφτασε άνετα στην νίκη επι του Εργοτέλη με 2-0,καθώς απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε και τα δύο της τέρματα,έφτιαξε αμέτρητες φάσεις για γκόλ,πίεσε ψηλά και γενικά η λειτουργεία της έμοιαζε ''αυτοματοποιημένη''. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι ελάχιστες ευκαιρίες απο πλευράς Εργοτέλη, οι οποίοι έμοιαζαν εγκλωβισμένοι στο παιχνίδι των γηπεδούχων.

Το σκόρ για την ομάδα της ΑΕΚ, η οποία να επισημάνουμε αγωνίστηκε με ''γαλάζιες'' εμφανίσεις άνοιξε ο Σταύρου με μονοκόματο σούτ κάνοντας το 1-0 και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μωυσιάδη,ο οποίος έξυπνα κρέμασε τον πορτιέρο του Εργοτέλη με ψηλοκραμαστό σούτ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΑΕΚ: Μυλωνόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατσαλιάς, Κουτούζης, Σεζάι, Ζιβάνοβιτς, Σταύρου, Κατσικάς, Αραμπαντζής, Κασβιρόπουλος, Μωυσιάδης, Παπαδημητρίου, Τζάθας, Μίχας, Κοτάτης, Σινάνι, Κοντίδης, Κοντοές

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης, Δουλγεράκης, Παντελάκης, Βογιατζής, Πεδιωτίδης, Παρθενιάδης, Σάλιακας,Φουκαράκης, Κριτσωτάκης, Σούλης, Σηφάκης Ζερβάκης, Τσαγκατάκης, Γκίνι, Κοκολοδημητράκης, Μαραγκουδάκης


ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0 (Κ17) από sportsacademiesgr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags