Εντάξει όπως και να το κάνουμε το περισσότερο βάρος σε κάθε πρωτάθλημα πέφτει στην κόντρα για την κατάκτηση του τίτλου. Έπεται αυτή για την έξοδο στην Ευρώπη και εν συνεχεία τα βλέμματα (μιλάμε φυσικά για τις περισσότερες φορές), αρχίζουν να ασχολούνται και με την... μάχη για τον υποβιβασμό.

Φέτος και μιλώντας φυσικά για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, πολύ μεγάλο ποσοστό του ενδιαφέροντος των φιλάθλων βρίσκεται και στην ούρα και στην προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες για να σωθούν. Σε αυτή την δύσκολη θέση βρίσκονται 7 ομάδες που υπό προϋποθέσεις (αν συνεχίσει τα άσχημα αποτελέσματα η Ξάνθη) να γίνουν 8. Όλες, με εξαίρεση την Δόξα, που μόνο με θαύμα θα σωθεί, πραγματικά... βράζουν στο ίδιο καζάνι, καθώς η διαφορά του 10ου Πανιωνίου με τον 15ο Εργοτέλη, είναι μόλις 3 βαθμοί!!!

Το gazzetta.gr θα σας θυμίσει τους αγώνες που έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος οι ομάδες που θα δώσουν την μάχη για να μείνουν στην κατηγορία, ξεχωρίζοντας τα πιο σημαντικά παιχνίδια και αγωνιστικές και κάνοντας μια εκτίμηση (αν και τα πάντα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο) για το ποιες έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να βρίσκονται και τη νέα χρονιά στην Σούπερ Λίγκα.

Οι ομάδες που στις έξι αγωνιστικές που μένουν θα δώσουν ισάριθμους τελικούς είναι οι Πανιώνιος, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Εργοτέλης και Δόξα Δράμας. Από αυτές οι Λεβαδειακός, ΠΑΣ και Δόξα έχουν ένα επιπλέον ματς που θα το... ξεχρεώσουν την Τετάρτη, ημέρα που διεξάγεται η τελευταία εμβόλιμη αγωνιστική.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr