Ο παλαίμαχος επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν θεωρεί πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί ακόμα, ωστόσο παραδέχεται πως σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν και πάρουν τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και ξεφύγουν με επτά βαθμούς, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα για την ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Κάθε φορά που οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ελλάδας συναντιούνται, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από όλους. Βέβαια, σε αυτά τα ματς, πάνω από απ’ όλα παίζει ρόλο η ψυχή, το πάθος και η θέληση των παικτών. Αυτά τα κριτήρια θα καθορίσουν το ντέρμπι».

Αναφορικά με τα δυνατά σημεία των «αιώνιων» αντιπάλων τονίζει: «Ο Ολυμπιακός έχει αβαντάζ εξαιτίας των τεσσάρων βαθμών που έχει διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Από την άλλοι οι «πράσινοι» θα έχουν το μεγάλο τους «όπλο» στο πλευρό τους που είναι το γεμάτο ΟΑΚΑ. Αλλά όπως είπα και παραπάνω μετρά η λεπτομέρεια σε αυτά τα παιχνίδια, όχι η τακτική που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες, αλλά ποιος από τους δύο το θέλει περισσότερο».

«Το ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία δεν σημαίνει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Αν όμως οι Πειραιώτες κερδίσουν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Οι «πράσινοι» μετά και το παιχνίδι της Πέμπτης των «ερυθρολεύκων» θα έχουν ένα αβαντάζ καθώς θα είναι πιο φρέσκοι και όχι κουρασμένοι όπως ο αντίπαλος και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούν».
Σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους θα είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο σύμφωνα με τον Πολωνό: «Σίγουρα ο Λέτο αναμένεται να είναι μια πολύ μεγάλη απουσία. Ήταν ο παίκτης που σκόραρε συνέχεια για την ομάδα, είναι ο πρώτος σκόρερ, και άμα αγωνιζόταν σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Το «τριφύλλι» περνά από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του, αλλά σύμφωνα με τον παλαίμαχο επιθετικό των «πράσινων» , όποιες δυσκολίες συναντήσει θα τις ξεπεράσει, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.

«Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα, έχει καλούς παράγοντες που σίγουρα θα μπορέσουν να βρουν λύση, ώστε να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο και να μην περάσει άλλες παρόμοιες καταστάσεις. Σίγουρα θα βρεθεί κάποια λύση».

ΠΗΓΗ: Sday