Πάνω απ' ένα μήνα έχει αποχωρήσει από τη διοίκηση της ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης, το όνομά του όμως συνεχίζει να απασχολεί το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ! Μάλιστα τις πρώτες ημέρες της παραίτησής του και της ανάληψης της προεδρίας από τον Ανδρέα Δημητρέλο, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο 37χρονος δικηγόρος συνέχιζε να παίρνει τηλέφωνο τους υπαλλήλους της εταιρίας και να δίνει εντολές, ενώ είχε ανέβει αρκετές φορές στα Σπάτα και υπέγραφε έγγραφα παρότι άλλος ήταν το... αφεντικό.

Βλέπετε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τρέχει και δεν φτάνει, αφού οι κακές οι γλώσσες λένε ότι κατά τη θητεία του διογκώθηκε η μαύρη τρύπα στα χρέη της Ένωσης. Οπότε κάτι πρέπει να κάνει και αυτός προκειμένου να καθαρίσει το όνομά του!

Δεν σας κάνει εντύπωση που στην αποκάλυψη της είδησης ότι Έλληνες επενδυτές ενδιαφέρονται για την αγορά του 40% του πακέτου των μετοχών καταβάλλοντας 2 εκ.ευρώ (γι' αυτό ο Δημητρέλος συνεκάλεσε έκτακτο ΔΣ την Τρίτη), κυκλοφόρησε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε την κουμπαριά για το deal; Δεν απορείτε προς τι αυτό το ενδιαφέρον του Αδαμίδη ενώ έχει αποχωρήσει και επισήμως από τα κοινά της ΑΕΚ; Από την αγάπη του για την ομάδα λέτε να κινεί γη, ουρανό και θάλασσα για να βρει λύσεις; Μάλλον και για προσωπικούς λόγους γίνονται αυτές οι κινήσεις.

Όπως προαναφέραμε, η τρύπα στα χρέη της ΠΑΕ διογκώθηκε επί προεδρίας του. Οπότε αφού έχει διατελέσει πρόεδρος της ΑΕΚ, κινδυνεύει και αυτός με δέσμευση της περιουσίας του. Μη νομίζετε ότι ο 37χρονος δικηγόρος έχει υπέρογκους τραπεζικούς λογαριασμούς. Πάντως, όπως συνέλαβαν οι κεραίες του σκύλου, η οικογένειά του έχει σεβαστή ακίνητη περιουσία, από την οποία στη διαθήκη του πατέρα του δεν γράφτηκε τίποτα σε αυτόν αλλά σε συγγενικό του πρόσωπο. Μην τα χάσουν και όλα οι άνθρωποι λόγω των χρεών της ΑΕΚ...

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι γι' αυτό το λόγο τρέχει και δεν φτάνει ο Σταύρακας. Γι' αυτό άφησε στη θέση του τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν φοβάται μην του πάρουν τίποτα, αφού έχει ήδη δεσμευμένη περιουσία...