Facebook Pixel Μόνο Έλληνες κάτω των 22 για την ΑΕΚ
| 2012-03-24 17:34:00

Μόνο Έλληνες κάτω των 22 για την ΑΕΚ

Μόνο Έλληνες κάτω των 22 για την ΑΕΚ

Ποια είναι τα δεδομένα που ισχύουν μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα σχετικά με τις ανανεώσεις παικτών και μεταγραφών, για ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την UEFA.

Μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα να μην υποβιβάζονται ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση, αλλά να τους απαγορεύονται μεταγραφές και ανανεώσεις σε συμβόλαια που λήγουν, έχει μπει (δυστυχώς) και η ΑΕΚ στο... τρυπάκι να σκέφτεται αυτό το σενάριο. Εφόσον λοιπόν δεν μαζευτούν τα χρήματα και τιμωρηθεί η Ένωση από την UEFA, αυτόματα θα δούμε αλλαγές στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας από τη νέα χρονιά. Ποια είναι τα δεδομένα που μπορεί να πατήσει η ΑΕΚ;

Θα έχει δικαίωμα να ανανεώσει παίκτες από το υπάρχον ρόστερ της μόνο Έλληνες κάτω των 22 ετών (άσχετα αν έχουν περάσει από τις Ακαδημίες της ή όχι). Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Κώστας Μανωλάς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι - αν και στο ενδεχόμενο που δεν παίξει η ομάδα του χρόνου Ευρώπη οι πιθανότητες να ανανεώσει δεν θα είναι με το μέρος της ΑΕΚ. Επιπλέον, η Ένωση θα μπορεί να κάνει ακόμα και μεταγραφές. Και πάλι όμως θα έχει το δικαίωμα να κινηθεί ΜΟΝΟ για την απόκτηση Ελλήνων παικτών κάτω των 22 ετών. Το να αγοράσει πάντως η ΑΕΚ από άλλη ομάδα Έλληνα ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία έχοντας τιμωρηθεί από την UEFA, θεωρείται δύσκολο, αφού θα υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και είναι πιθανό ακόμα και να μην εγκριθεί η μεταγραφή από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Οπότε το πιο λογικό είναι η ΑΕΚ να κινηθεί για ελεύθερους Έλληνες παίκτες κάτω των 22 ετών. Όλα αυτά εφόσον δεν πάνε καλά τα πράγματα και έρθει η τιμωρία από την UEFA.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags