Facebook Pixel O Ρούνεϊ ή o Μπαλοτέλι είναι καλύτερος στο κρεβάτι;
| 2012-04-08 14:14:00

O Ρούνεϊ ή o Μπαλοτέλι είναι καλύτερος στο κρεβάτι;

O Ρούνεϊ ή o Μπαλοτέλι είναι καλύτερος στο κρεβάτι;

Την ...αποκάλυψη έκανε η Τζένι Τόμπσον, πρώην συνοδός πολυτελείας, που τους έχει ...δοκιμάσει και τους δύο!

Το ποιός είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι υποκειμενικό. Αρκετούς θαυμαστές έχει ο ένας, αρκετούς και ο άλλος.

Εκτός αγωνιστικού χώρου όμως και εντός ...κρεβατιού φαίνεται ο Μάριο Μπαλοτέλι αφήνει πίσω του τον Γουέιν Ρούνεϊ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε η Τζένι Τόμπσον, πρώην συνοδός πολυτελείας που αναστάτωσε τη ζωή και των δύο...

Η εξωσυζυγική περιπέτεια που είχε ο Ρούνεϊ με την Τόμπσον, τάραξε πέρυσι τη γαλήνη της οικογένειάς του όμως το θέμα έσβησε σχεδόν αμέσως.

Πριν λίγες ημέρες, ήταν η σειρά του Μπαλοτέλι να παίξει δίπλα στο όνομα της κυρίας με τα αρκετά tattoo στο κορμί και τις ακόμη περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες.

Η Τόμπσον, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 100 άντρες στη ζωή της, παραχώρησε συνέντευξη στην Sunday Sport τονίζοντας ότι ο Μπαλοτέλι είναι καλύτερος εραστής από τον Ρούνεϊ και μάλιστα τον βαθμολογήσε με 9,5 έχοντας ως άριστα το 10.

«Μπορεί ο Ρούνεϊ να είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά στις προσωπικές στιγμές ο Μπαλοτέλι είναι σίγουρα καλύτερος.Έχει εκπληκτικό σώμα και ξέρει πως να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Είναι έξυπνος, έχει χιούμορ, τρόπους και φιλάει υπέροχα.

Βρεθήκαμε δύο φορές και νόμιζα ότι είχαμε μέλλον γιατί δεν γνώριζα ότι διατηρούσε σχέση αλλά και επειδή δεν πληρώθηκα για να πάω μαζί του, όπως είχε συμβεί με τον Γουέιν», τόνισε η 23χρονη Αγγλίδα, παρουσιάζοντας όλες τις καυτές λεπτομέρειες στη συνέντευξή της.

Πηγή: england365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags