Ήταν στο 14` της αναμέτρησης όταν ο Ρούνεϊ βρήκε με μπαλιά-τρύπα τον Γιανγκ στην περιοχή. Ο Ντρέρι έτρεξε να τον μαρκάρει και ο πρώην παίκτη της Άστον Βίλα έπεσε στην περιοχή. Ο Λι Μέισον δεν δίστασε στιγμή. Πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΚΠΡ! Διαδοχικά λάθη σε μία φάση από τον διαιτητή από το Λάνκασαϊρ και τον βοηθό του!

Αφενός ο Γιανγκ ήταν οφσάιντ, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το ριπλέι, αλλά το σημαιάκι του επόπτη έμεινε κολλημένο κάτω. Αφετέρου, η απόφαση για πέναλτι και αποβολή ήταν το λιγότερο τραβηγμένη.

Αυτό ωστόσο δεν ενδιέφερε καθόλου τη Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε το 1-0 με τον Ρούνεϊ από την άσπρη βούλα. Ο Μαρκ Χιουζ και οι άνθρωποι της ΚΠΡ ήταν... έξαλλοι με τον διαιτητή, ο οποίος μάλιστα καθυστέρησε να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, καθώς τον... περίμεναν στην φυσούνα.

Η Γιουνάιτεντ έφτασε τα 10 κερδισμένα πέναλτι φέτος, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, ενώ η ΚΠΡ τις 7 αποβολές, επίσης αριθμός-ρεκόρ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που σφυρίζει ο Μέισον μετά από 36 παιχνίδια!

Πηγή: gazzetta.gr