Facebook Pixel ''Κατάντια ΑΕΚτζής να βρίζει τη μάνα ΑΕΚτζή!'' (ΦΩΤΟ)
| 2012-04-21 17:06:00

''Κατάντια ΑΕΚτζής να βρίζει τη μάνα ΑΕΚτζή!'' (ΦΩΤΟ)

''Κατάντια ΑΕΚτζής να βρίζει τη μάνα ΑΕΚτζή!'' (ΦΩΤΟ)

Απάντηση για τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη περιφορά του γνωστού πανό κατά του Ντέμη Νικολαΐδη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο έδωσε η Original Πάτρας!

Σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Original, το αχαϊκό club απαντάει στον Τύπο και ό,τι ακούστηκε για την κίνησή τους, τονίζοντας ότι είναι κατάντια ΑΕΚτσής να βρίζει ΑΕΚτζή!

«Βασικά, το μόνο λάθος που κάναμε στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν που ήμασταν στο ταρτάν και όχι στη κερκίδα,δίνοντας έτσι πάτημα στους θρασύδειλους Αδέκαρες να μας βρίζουν τις μάνες και να μας λένε ολυμπιακούς εκμεταλλευόμενοι την ασφάλεια που τους παρείχε η τάφρος του ΟΑΚΑ...

Αν τους θεωρούσαμε λίγο άντρες ίσως και να μας βλέπανε την επόμενη φορά με το πανό, μες τη κερκίδα άλλα τελικά δεν αξίζει το κόπο. Το να βλέπεις Μεσσία αυτόν που κακοδιαχειρίστηκε, καταχράστηκε και διέλυσε την ΑΕΚ (οικονομικά κ αγωνιστικά) επειδή είσαι τόσο φυγόπονος, απεγνωσμένος και τυφλός λόγω της κατάντιας της ομάδας μας, είναι κάτι που μπορούμε να το καταπιούμε, όπως και εμείς θέλουμε να σέβονται τη δίκη μας διαφορετική άποψη. Φώναξε Νικολαΐδης, φώναξε Χατζόπουλος, φώναξε ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ ο,τι γουστάρεις άλλα να βρίζεις τη μάνα ενός άλλου ΑΕΚτζής τόσο εύκολα, είναι κατάντια και δεν έχει σχέση με τη διαφορετικότητα που διαχωρίζει έναν ΑΕΚτζή από τους γαυροβάζελους... Ό,τι είναι να γίνει,θα γίνει...ούτως ή άλλως οι οπαδοί δεν ερωτηθήκαμε πότε για τίποτα. Μακάρι αυτός ο τύπος,που θέλει πάλι να αναλάβει θέση δανειολήπτη (δήθεν για λογαριασμό της ομάδας μας) προκείμενου να ξεχρεώσει τους τοκογλύφους του και να σώσει την υποθηκευμένη περιουσία του, να μην τα καταφέρει...κι αν πάλι πέσει η ΑΕΚ ξανά στα χεριά του, μακάρι να είμαστε λάθος εμείς και να κάνει ο,τι καλύτερο για την ομάδα.

Υ.Γ. Είναι η 2η φορά που γλείφετε εκεί που φτύνατε.........καληνύχτα!

ORIGINAL PATRAS...since 1986
...σαν το παλιό καλό κρασί...», αναφέρει η ανάρτηση στο Original21.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags