Facebook Pixel Μεγάλη πρωτιά του ΠΑΟΚ στην Γερμανία
| 2012-04-29 21:10:00

Μεγάλη πρωτιά του ΠΑΟΚ στην Γερμανία

Μεγάλη πρωτιά του ΠΑΟΚ στην Γερμανία

Οι επιτυχίες για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Η ομάδα Κ10 (γεννηθέντες 2002) κέρδισε το διεθνές τουρνουά Rainbow Cup 2012, που διοργανώθηκε στην Γερμανία. Ο Δικέφαλος κέρδισε (μεταξύ άλλων) ομάδες όπως η Κολωνία, η Σάλκε, η Βέρντερ και η Γκλάντμπαχ.

Το συγκεκριμένο τουρνουά διοργανώθηκε αυτό το διήμερο και ο ΠΑΟΚ πέτυχε 9 νίκες στους 10 αγώνες που έδωσε.

Το Rainbow Cup 2012 διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα διατέθηκαν σε ίδρυμα για παιδιά που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Συνολικά στο Τουρνουά συμμετείχαν 32 ομάδες (χωρισμένες σε τέσσερα γκρουπ των 8 ομάδων) και ο ΠΑΟΚ στον όμιλο του είχε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ - IFK Stocksund 2-0

ΠΑΟΚ - Chemnitzer FC 2-0

Lok Leipzig - ΠΑΟΚ 0-1

TSV 1886 Markkleeberg - ΠΑΟΚ 0-5

Eintracht Frankfurt - ΠΑΟΚ 0-2

Borussia Dortmund - ΠΑΟΚ 1-0

Werder Bremen - ΠΑΟΚ 1-3

Από εκεί και πέρα στους "8" ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Borussia Mönchengladbach και με το ίδιο σκορ στους "4" της Schalke 04. Στον μεγάλο τελικό που έγινε το πρωί της Κυριακής η ομάδα του ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 της 1.FC Köln και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο Μιχάλη Χρηστάρας και στους αγώνες έπαιξαν: Γιάννης Σταυριανίδης, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (τερματοφύλακες), Γιώργος Λαγωνίδης, Αδάμ Κούφας, Αβεντίς Αβεντισιάν, Στέφανος Βασιλόπουλος, Θάνος Καρακίτσος, Ιωάννης Τσακιρίδης, Λεωνίδας Ανδρεάδης, Θοδωρής Καλτσίδης, Τάσος Τσέλιος, Δημήτρης Τσοπούρογλου, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Χρήστος Τζόλης.

ΠΗΓΗ: Paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags