Facebook Pixel Ο ρεαλισμός στο ποδόσφαιρο δηλώνει αυτογνωσία
| 2012-05-02 23:14:00

Ο ρεαλισμός στο ποδόσφαιρο δηλώνει αυτογνωσία

Ο ρεαλισμός στο ποδόσφαιρο δηλώνει αυτογνωσία

Όταν ξεκίνησε η φετινή περίοδος στην Premier League οι στόχοι της Λίβερπουλ ήταν τρεις. Κύπελλα ( Carling Cup, F.A. Cup) και τετράδα στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών ήταν συγκεκριμένες και έδειχναν τον προορισμό της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχει χαθεί ο ένας και απομένει το Σάββατο να δούμε αν θα επιτευχθεί τον ντάμπλ που όλοι ονειρεύονται στο Merseyside.

Ο λόγος της μικρής αναφοράς στους στόχους έχει να κάνει με ποιον τρόπο αντιλαμβάνονται οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην ομάδα, την επιβεβαίωση των λόγων τους. Είναι η λογική που μας έδωσαν για να τους κρίνουμε και να τους αντιμετωπίσουμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους και να δεχτούμε την αλήθεια τους όπως οι ίδιοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ρεαλισμός της ομάδας απέναντι στον δεύτερο στόχο, ήταν το αναμενόμενο rotation σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το πάθημα των, πριν τριών εβδομάδων, αποβολών τερματοφυλάκων αλλά και η επιπλέον κούραση παικτών, απαραίτητων για τον αγώνα του Σαββάτου οδήγησε τον προπονητή σε αλλαγή της ενδεκάδας , σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, κατά εννέα ενδέκατα.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags