Facebook Pixel Αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-22 23:40:00

Αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέρματα των Μίλερ και Ρόμπεν η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Bundesliga.

Σε ένα ματς όπου είχε τα πάντα (γκολάρες, ακυρωθέν γκολ, απίστευτες χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια), η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε να μην είναι απόλυτα έτοιμη, αλλά να καταφέρνει να πάρει το τρίποντο χάρη στην κλάση των Μίλερ και Ρόμπεν.

Ο Γερμανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 37', ενώ ο Ολλανδός διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών στο 47'. Ωστόσο, η Βόλφσμπουργκ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με εκπληκτικό γκολ του Όλιτς μείωσε σε 2-1.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο αγώνας πήρε μια τρελή τροπή, με τους "λύκους" να πιέζουν και να χάνουν τρομερές ευκαιρίες (χαμένη φάση της δεκαετίας αυτή του Μαλαντά), κάτι που έκανε και η Μπάγερν που είδε τον Λεβαντόφσκι να χάνει εύκολο τετ-α-τετ, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ρόμπεν στο τέλος.

Το γκολ του Ρόντε που δεν μέτρησε (ακυρώθηκε κακώς ως οφ σάιντ) δεν απέβη μοιραίο για την Μπάγερν που έφτασε τελικά στη νίκη με 2-1.

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Γκαουντίνο (90' Χόιμπιεργκ), Αλάμπα, Ρόμπεν, Μίλερ, Γκέτσε (62' Σατσιρί), Μπερνάτ, Λεβαντόβσκι (79' Ρόντε).

Βόλφσμπουργκ: Γκριν, Γιουνγκ, Νάλντο, Κνόχε, Ροντρίγκες, Γκιλαβογκί, Λουίζ Γκουστάβο (72' Μαλαντά), Βιεϊρίνια (60' Καλιγκιούρι), Χουντ (46' Άρνολντ), Ντε Μπρούινε, Όλιτς.

Τα γκολ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags