Η ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ, ξεκίνησε το ματς ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9ο δευτερόλεπτο, όταν ο Φόλαντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Αλάμπα και Μπόατενγκ, έκλεψε τη μπάλα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ.

Το συγκεκριμένο τέρμα ισοφάρισε την επίδοση για το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του πρωταθλήματος, που κατείχε μέχρι τώρα μόνος του ο Καρίμ Μπελαραμπί της Λεβερκούζεν, από το ένατο δευτερόλεπτο του αγώνα με τη Ντόρτμουντ στις 23/8/2014.

Οι Βαυαροί, είχαν δεχτεί ξανά γκολ στο πρώτο λεπτό από τη Χοφενχάιμ, στις 21/9/2010 αλλά είχαν κερδίσει το ματς με 2-1, με την ιστορία τελικά να επαναλαμβάνεται.

Στο 41`, μετά από προσπάθεια του Κόστα, ο Τόμας Μίλερ ισοφάρισε σε 1-1. Οι Βαυαροί δεν είχαν χάσει τα προηγούμενα 38 ματς στα οποία είχε σκοράρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής, όμως η επίδοση απειλήθηκε σοβαρά στο 72ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (και αποβολή του Μπόατενγκ με δεύτερη κίτρινη), αλλά ο Πολάνσκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Λαμ. Στο 88' ο Πολωνός σημάδεψε και αυτός το δοκάρι, αλλά στο 90' δεν αστόχησε και ακριβώς πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του στη Μπουντεσλίγκα, πέτυχε το 93ο γκολ της καριέρας του, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Γκουαρντιόλα...

«Δύο στα δύο» όμως έκανε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, περνώντας νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Αννόβερου.

Σκόρερ για τις «ασπιρίνες» ο Τσαλχάνογλου με το 11ο απ' ευθείας φάουλ της καριέρας του σε 67 ματς! Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον σκόρερ στο 89ο λεπτό.

Αντίθετα, δεν μπόρεσε να πάρει το δεύτερο σερί τρίποντο η Σάλκε, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Ντάρμσταντ, που ξεκίνησε την παρουσία της στη Μπουντεσλίγκα με δύο ισοπαλίες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν μάλιστα το σκορ νωρίς με τον Ράους, αλλά ο Ντράξλερ ισοφάρισε με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα έπειτα από 308 μέρες.

Στη Φρανκφούρτη, ο Ρους στο τέλος έσωσε την Άιντραχτ από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ του Σταφυλίδη (έπαιξε 90'), ενώ η Βόλφσμπουργκ έμεινε επίσης στο 1-1 στην έδρα της Κολονίας, με τους Ντε Μπράινε και Ντοστ να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να δώσουν τη νίκη στους Κυπελλούχους. 

Τα αποτελέσματα της Bundesliga (2η αγωνιστική):

Παρασκευή

Χέρτα Βερ. - Βέρντερ Βρ. 1-1
(6' Στόκερ - 26' Ούτζα)

Σάββατο

Άιντραχτ Φρ. - Άουγκσμπουργκ 1-1
(86' Ρους - 24' Καιούμπι)

Κολονία - Βόλφσμπουργκ 1-1
(30' Τσόλερ - 83' Μπέντνερ)

Αννόβερο - Λεβερκούζεν 0-1
(18' Τσαλχάνογλου)

Χοφενχάιμ - Μπάγερν Μ. 1-2
(1' Βόλαντ - 41' Μίλερ, 90' Λεβαντόφσκι)

Σάλκε - Ντάρμσταντ 1-1
(47' Ντράξλερ - 9' Ράους)

Αμβούργο - Στουτγκάρδη (19:30)

Κυριακή

Ίνγκολσταντ - Ντόρτμουντ (16:30)

Γκλάντμπαχ - Μάιντς (18:30)