Στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν... διψούσε για αίμα! Οι αριθμοί, άλλωστε, είναι ενδεικτικοί και (σε αυτήν την περίπτωση) λένε μόνο την αλήθεια. Κατοχή 70% και 23 (!) σουτ στην εστία της Στουτγκάρδης με τους Βαυαρούς να ισοφαρίζουν το δικό τους ρεκόρ. Γκολ; Τέσσερα! Θα μπορούσε, βέβαια, να είναι πολλά περισσότερα, αλλά οι Σουηβοί ευτύχισαν να έχουν σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους Τίτον, ο οποίος στο πρώτο 45λεπτο είχε εφτά επεμβάσεις!

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Άριεν Ρόμπεν στο 11' ολοκληρώνοντας μία τέλεια αντεπίθεση! Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 17'. Σκόρερ ο Ντόουγκλας Κόστα με ωραία σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 37' ο... συνήθης ύποπτος Λεβαντόφσκι μετά από «ασίστ» του Μίλερ έγραψε το 3-0 σημειώνοντας το 19ο τέρμα του στις τελευταίες 13 εμφανίσεις του με Μπάγερν και Πολωνία! Στο 40' ήρθε και το 4-0 με τον Μίλερ να προσθέτει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ μετά από φάση διαρκείας στην εστία της Στουτγκάρδης. Σε ό,τι αφορά τους φιλοξενούμενους είναι γεγονός πως στο 34' θα μπορούσαν να είχαν μπει ξανά στο ματς, αλλά το σουτ του Κόστιτς τράνταξε το δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ούτε τον ρυθμό, ούτε την ένταση του πρώτου. Οι Βαυαροί έβγαλαν το... πόδι από το γκάζι, αν και συνέχισαν να κυριαρχούν και ν' απειλούν. Στο 52' ο Ρόμπεν προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τα κατάφερε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 60' ο Τίτον σταμάτησε τον Κομάν και τέσσερα λεπτά αργότερα χρειάστηκε να δείξει την κλάση του ο Νόιερ για να κρατήσει το μηδέν λέγοντας «όχι» στον Χάισε. Στο 65' ο Λεβαντόφσκι δεν βρήκε στόχο, όπως και ο Βιδάλ στο 71'. Τα λεπτά στο Μόναχο κύλησαν έως το φινάλε δίχως να συμβεί κάτι αξιόλογο και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Μπάγερν Μονάχου να πανηγυρίζει ακόμα μία εντυπωσιακή νίκη στο «σπίτι» της. Εκεί που στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει 28 γκολ!

Μάιντς-Βόλφσμπουργκ 2-0

Oι «λύκοι» προέρχονταν από τη μεσοβδόμαδη ήττα στο Αϊντχόφεν από την PSV (2-0), η οποία οδήγησε τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας να κρούσει το «καμπανάκι» στους Ντάντε και Σίρλε, ζητώντας ουσιαστικά να βελτιώσουν τις εμφανίσεις τους. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ιδανικά...

Στο 13ο λεπτό, ο Ντράξλερ -άθελά του- χτύπησε τον αντίπαλό του, στην προσπάθεια να κοντρολάρει την μπάλα, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Στο 31', το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους! Σέντρα από τα αριστερά, απόκρουση, με την μπάλα να φτάνει στον Ντε Μπλάσις που δεν είχε πρόβλημα να βρει δίχτυα για το 1-0.

Το αριθμητικό μειονέκτημα της Βόλφσμπουργκ δεν της επέτρεπε να απειλήσει, με τον άλλοτε άσο του Αστέρα Τρίπολης να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να πετύχει ένα ακόμη γκολ.

Τελικώς, στο 75' ήρθε το 2-0, όχι από τον Ντε Μπλάσις αλλά από τον Μάλι. Ο τελευταίος συνεργάστηκε ιδανικά με τον Μούτο και με το έβδομό του τέρμα στο πρωτάθλημα σημείωσε το 2-0, δυσκολεύοντας εξαιρετικά τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους.

Η αντίδραση από τους «λύκους» δεν ήρθε ποτέ κι έτσι η Μάιντς επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από μία ισοπαλία και δύο ήττες, βάζοντας παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί (3) της Βόλφσμπουργκ στην Bundesliga.

Λεβερκούζεν-Κολωνία 1-2

Συνεχίζεται η αστάθεια της Μπάγερ (έπαιζε με δέκα από το 53' λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου), καθώς παρότι μπόρεσε και πάλι να φέρει το ματς στα ίσα, όπως και μεσοβδόμαδα κόντρα στη Ρόμα, γνώρισε την ήττα στο Λεβερκούζεν από την Κολωνία (2-1).

Οι «ασπιρίνες» παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια τη φετινή σεζόν ενώ στο ματς με τους «τζιαλορόσι» για το Champions League, επέστρεψαν από το 2-0 όμως έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια από τη Ρώμη (3-2). Κάτι το οποίο επανέλαβαν σήμερα (7/11)...

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση κι αφού απείλησαν με τον Μοντέστ, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17ο λεπτό, όταν ο Μαρόχ βρήκε την μπάλα έπειτα από φάουλ για να «γράψει» το 1-0.

Η απάντηση από τη Μπάγερ ήρθε στο 33', με τον Τσιτσαρίτο να φέρνει το ματς στα ίσα με κεφαλιά. Στο 53ο λεπτό όμως, οι ισορροπίες άλλαξαν... Η Κολωνία βγήκε στην αντεπίθεση κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σταμάτησε τον αντίπαλό του, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον Λένο, με τον διαιτητή να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι «τράγοι» εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 72' ο Μαρόχ και πάλι βρήκε δίχτυα για να «γράψει» το 2-1! Η Κολωνία διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τέλους και έφτασε τελικώς στη νίκη, έπειτα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (μία ισοπαλία, δύο ήττες), αναγκάζοντας τη Λεβερκούζεν σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα...

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

21:30 Ανόβερο - Χέρτα 1-3

(70' πέν. Κιγιοτάκε - 33', 60', 87' πέν. Καλού)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

16:30 Μπάγερν - Στουτγκάρδη 4-0

(11' Ρόμπεν, 18' Κόστα, 37' Λεβαντόβσκι, 40' Μίλερ)

16:30 Λεβερκούζεν - Κολονία 1-2

(33' Ερνάντες - 17', 72' Μάροχ)

16:30 Γκλάντμπαχ - Ίνγκολσταντ 0-0

16:30 Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0

16:30 Μάιντς - Βόλφσμπουργκ 2-0

(31' Ντε Μπλάσις, 75' Μάλι)

19:30 Ντάρμσταντ - Αμβούργο

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

16:30 Ντόρτμουντ - Σάλκε

18:30 Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ