Μόλις στο 9' οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Αλάμπα να πιάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, την μπάλα να κοντράρει στον Φάρμαν και να αλλάζει πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση όμως ήρθε άμεσα, καθώς στο 17ο λεπτό ο Μέγιερ με ωραία ενέργεια νίκησε τον Νόιερ, ο οποίος έχει μερική ευθύνη στο γκολ, για να φέρει την ισορροπία στον αγώνα, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 69' από έναν... ανύποπτο. Ο Ρόμπεν έβγαλε εξαιρετική σέντρα κι ο Χάβι Μαρτίνεθ βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας των «βασιλικών μπλε», όπου με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 για την ομάδα του!

Η Μπάγερν είχε τα ηνία της αναμέτρησης κι αφού πρώτα έχασε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ του Λεβαντόφσκι (90') που βρήκε στο δοκάρι, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το 3-1 με ωραίο σουτ του Μίλερ μέσα από την περιοχή.

Έτσι, οι Βαυαροί παρέμειναν στην κορυφή και διεύρυναν τη διαφορά τους από την Ντόρτμουντ στους 8 βαθμούς ενώ παράλληλα «ζέσταναν» τις μηχανές τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Μόναχο (24/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Πηγή: sdna.gr