Facebook Pixel Ανατροπή και νίκη στο 90` για Ντόρτμουντ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-24 18:21:00

Ανατροπή και νίκη στο 90` για Ντόρτμουντ!

Ανατροπή και νίκη στο 90` για Ντόρτμουντ!

Με γκολ του Λούκας Πίστσεκ στο 90` η Ντόρτμουντ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, νίκησε εκτός έδρας 2-1 τη Μάιντς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga, παρότι οι πρωταθλητές βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ. 

Η Ντόρτμουντ άγγιξε το 0-1 στο 10' όταν ο Γκέτσε σέντραρε από τα αριστερά για τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Μάϊντζ απείλησε στο 17' με τον Ρίισε να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 24' οι πρωταθλητές «άγγιξαν» το 0-1 όταν ο Λεβαντόφσκι τροφοδότησε τον Καγκάβα, ο οποίος σούταρε αλλά ο Νοβεσκί έδιωξε προ της γραμμής.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 33' όταν ο Φατνί πάσαρε στον Νίκολας Μίλερ, ο οποίος με δεξί σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Φαιτενφέλερ. Η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 64' όταν ο Λεβαντόφσκι τροφοδότησε τον Πέρισιτς, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Χένρι Μίλερ. Οι πρωταθλητές έκαναν την ανατροπή στο 90+2' όταν ο Γκέτσε τροφοδότησε τον Πίζτσεκ, ο οποίος με δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Φαιτενφέλερ, Πίζτσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Λόβε, Γκουντογκάν (86' Μπλαζικόφσκι), Κελ, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι (75' Λούκας Μπάριος), Καγκάβα (70' Λάιτνερ), Πέρισιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags