Facebook Pixel Έφυγε ο προπονητής κι έριξε τέσσερα η Σάλκε
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-24 18:37:00

Έφυγε ο προπονητής κι έριξε τέσσερα η Σάλκε

Έφυγε ο προπονητής κι έριξε τέσσερα η Σάλκε

Ο Ραλφ Ράνγκνικ παραιτήθηκε εντελώς ξαφνικά από τον πάγκο της Σάλκε για λόγους υγείας, όμως η ομάδα του Γκελζενκίρχεν ξεπέρασε το σοκ, επικρατώντας της Φράιμπουργκ με 4-2. Κόκκινη ο Κυργιάκος στο Βόλφσμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν (1-0).

Ξεπέρασε το σοκ η Σάλκε
Η Σάλκε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην βασική ενδεκάδα υποδέχθηκε την Φράιμπουργκ και επέστρεψε στις νίκες μετά από τις δύο σερί ήττες απέναντι σε Βόλφμπουργκ και Μπάγερν. Μετά το σοκ με την παραίτηση του Ραλφ Ράνγκνικ ο Σέπο Άινκορν βρέθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3' με τον Σισέ, όμως στο 33' ο Φαρφάν έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την Σάλκε, που είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, μετά από ασίστ του Ραούλ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάνουν κοντά στο γκολ με τον Σισέ, όμως μετά το 60' το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Χούντελαρ με κεφαλιά στο 62' έκανε το 2-1, ο Χόλτμπι στο 67' το 3-1, ενώ ο Ραούλ σκόραρε στο 74' για το 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γέντρισεκ στο 83'.

Στην κορυφή η Γκλάντμπαχ!
Οι εντυπωσιακή πορεία της Γκλάντμπαχ στο ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα συνεχίστηκε, καθώς οι παίκτες του Φαβρ επιβλήθηκαν δύσκολα της Νυρεμβέργης με 1-0 και ανέβηκαν, έστω και αν αυτό αποδειχθεί προσωρινό, στην κορυφή της κατηγορίας! Τα «πουλάρια» χρειάστηκαν ένα γκολ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάεμς στο 76' για να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν!

Κόκκινη ο Κυργιάκος, νίκη η Βόλφσμπουργκ
Η Βόλφσμπουργκ αντιμετώπισε την Καϊζερσλάνουτερντ στην «Βολσκβάγκεν Αρένα» με τους Κυργιάκο και Πέτσο να ξεκινούν στο παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 45', όταν ο Κυργιάκος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί τράβηξε την φανέλα του Σέχτερ, ο οποίος έβγαινε απέναντι στον Μπενάλιο. Παρά το γεγονός ότι οι «λύκοι» έμειναν με 10 παίκτες, κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να προηγηθούν με τον Ντεζάγκα στο 63' και να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τον Φορτούνη να περνάει στο παιχνίδι στο 76', όμως να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Τέλος, Άουγκσμπουργκ και Ανόβερο έμειναν στο 0-0, ενώ η Ντόρτμουντ πήρε μεγάλη νίκη επί της Μάιντζ στο 90'!

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή (23/09)

Στουτγκάρδη-Αμβούργο 1-2
(18' Χάρνικ - 51' Μπρούμα, 67' Τέσε)

Σάββατο (24/09)

Σάλκε-Φράιμπουργκ 4-2
(33' Φαρφάν, 62' Χούντελαρ, 67' Χόλτμπι, 74' Ραούλ - 3' Σισέ, 83' Γέντρισεκ)

Μάιντζ-Ντόρτμουντ 1-2
(33' Μίλερ - 64' Πέρισιτς, 90' Πίζτσεκ)

Βόλφσμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν 1-0
(63' Ντεζάγκα)

Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη 1-0
(76' πεν. Ντάεμς)

Άουγκσμπουργκ-Ανόβερο 0-0

Μπάγερν-Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή (25/09)

Κολωνία-Χοφενχάιμ (16:30)
Βέρντερ-Χέρτα (18:30)

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags