Facebook Pixel Έριξε τέσσερα η Ντόρτμουντ...
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-01 18:34:00

Έριξε τέσσερα η Ντόρτμουντ...

Έριξε τέσσερα η Ντόρτμουντ...

Για πρώτη φορά φέτος η Μπορούσια θύμισε την περσινή πρωταθλήτρια, καθώς διέλυσε 4-0 την Αουγκσμπουργκ, με το παρθενικό χατ τρικ του Λεβαντόφσκι. Σούπερ και ο Γκέτσε (ένα γκολ, δύο ασίστ).

Η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη των παικτών της Αουγκσμπουρκ. Το 1-0 έλαβε χώρο στο 30ό. Ο Σοσογκάι έχασε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Μπλαζικόφσκι. Ο τελευταίος πάσαρε στον Λεβαντόφσκι και αυτό με σουτ πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους σημειώθηκε και το 2-0. Ο Γκέτσε σέντραρε από τα αριστερά, ο Σανκόι δεν κατάφερε να διώξει μακριά, η μπάλα στρώθηκε στον Λεβαντόφσκι που με δυνατό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Η καθολική υπεροχή της Ντόρτμουντ απέδωσε καρπούς και στο δεύτερο μέρος. Στο 75ο ο Λεβαντόφσκι από εκτελεστής έγινε δημιουργός δίνοντας ασίστ στον Γκέτσε, με τον 19χρονο να μην αστοχεί, πετυχαίνοντας το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και πάλι. Ο Γκέτσε ήταν αυτός που δημιούργησε με τον Λεβαντόφσκι να εκτελεί ολοκληρώνοντας το χατ τρικ.

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Φελίπε Σαντάνα, Χούμελς, Λέβε, Γκουντογάν (68ο ντα Σίλβα), Μπέντερ, Γκέτσε (79ο Γκρόγκρετς), Μπλαζικόφσκι (62ο Μπάριος), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags