Facebook Pixel Δεν μπορεί το Αμβούργο...
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-22 21:48:00

Δεν μπορεί το Αμβούργο...

Δεν μπορεί το Αμβούργο...

Το ντεμπούτο του νέου κόουτς, Τόρστεν Φινκ δεν βοήθησε το Αμβούργο να πάρει τη νίκη (1-1) επί της Βόλφσμπουργκ. Παρέμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη από πέρσι το Μάρτιο και προτελευταία.

Ο Φρανκ Αρνσεσν κάθισε ελάχιστα ως υπηρεσιακός στον πάγκο, για να αναλάβει στην πορεία τα καθήκοντα του διευθυντή. Εκείνος ήταν που επέλεξε τον νέο τεχνικό του Αμβούργου: («Διαλέξαμε τον Τόρστεν Φινκ από μία λίστα με 70 προπονητές»). Το ντεμπούτο όμως του πάλαι ποτέ αμυντικού της Μπάγερν δεν στέφθηκε με επιτυχία. Πάλι καλά δηλαδή που τον έσωσε ο Μλάντεν Πέτριτς, ισοφαρίζοντας (56') το γρήγορο γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς (2').

Αυτό το αρχικό 0-1 ήταν ό,τι χειρότερο για το ξεκίνημα του Φινκ που στο φινάλε είδε τη νέα ομάδα του να παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της από τον περασμένο Μάρτιο. Αυτή η δυσκολία σε συνδυασμό με το ότι δεν μπορεί να σκοράρει (μόλις πέντε γκολ ενεργητικό σε 10 ματς), έχει κρατήσει το Αμβούργο σε ιστορικά χαμηλά (προτελευταίο). Οσο για τη Βόλφσμπουργ, κατάφερε να πάρει βαθμό εκτός έπειτα από τέσσερις ήττες. Είναι που της ταιριάζει το εν λόγω μέρος, όπου δεν έχει ηττηθεί εδώ και πέντε αγώνες (τρεις ισοπαλίες).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags