Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: "Έσκασε" τώρα: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν - "Μεταγραφάρα" με τρελά λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-26 19:38:00

"Έσκασε" τώρα: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν - "Μεταγραφάρα" με τρελά λεφτά!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν - "Μεταγραφάρα" με τρελά λεφτά!

Οι Βαυαροί βρήκαν τον διάδοχο του Χάνσι Φλικ και του... έστρωσαν χρυσάφι προκειμένου να πει το "ναι". Τι απομένει για την επισημοποίηση της συμφωνίας, που θα κάνει τη Μπάγερν ακόμα πιο ισχυρή!

Μπάγερν Μονάχου: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε σε όλα με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

Ο Γερμανός τεχνικός που θεωρείται το επόμενο μεγάλο όνομα στον χώρο της προπονητικής αναμένεται να αφήσει τη Λειψία προκειμένου να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και το μόνο που απομένει για τη συμφωνία είναι το τυπικό κομμάτι.

Ο Νάγκελσμαν, που έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο αν και βρίσκεται σε ηλικία μόλος 33 ετών, θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα 8.000.000 ευρώ, ενώ η Μπάγερν θα πληρώσει περίπου 20.000.000 στη Λειψία για να τον αποκτήσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags