Facebook Pixel Αναβολή λόγω... απόπειρας αυτοκτονίας!
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-19 17:45:00

Αναβολή λόγω... απόπειρας αυτοκτονίας!

Αναβολή λόγω... απόπειρας αυτοκτονίας!

Σοκ στην Κολωνία! Το ματς απέναντι στην Μάιντς αναβλήθηκε λόγω... απόπειρας αυτοκτονίας του διαιτητή της αναμέτρησης, Μπάμπακ Ραφάτι!

Ο διεθνής διαιτητής βρέθηκε το πρωί σε ξενοδοχείο της πόλης με κομμένες φλέβες, αλλά όπως επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Κολωνίας, Κλάους Χόρστμαν, είναι ζωντανός!

Ο Ραφάτι, ο οποίος ζει στο Ανόβερο και έχει ρίζες από το Ιράν, έχει σφυρίξει σε 84 παιχνίδια της Bundesliga μέχρι στιγμής, ενώ είναι και διεθνής, έχοντας διευθύνει 24 ματς εκτός Γερμανίας. Το συγκλονιστικό είναι ότι το ντεμπούτο του πρώτος διαιτητής στην μεγάλη κατηγορία έγινε σε ένα ματς της Κολωνίας με την Μάιντς, στις 6 Αυγούστου του 2005. Πριν το ίδιο ματς το 2011, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του! Όπως όλα δείχνουν, τελικά θα καταφέρει να μείνει στη ζωή. Το παιχνίδι αναβλήθηκε όπως ήταν φυσικό.

Ο προπονητής του Ανόβερο, Μίρκο Σλόμκα, δήλωσε: «Τον ξέρω πολύ καλά, είναι από το Ανόβερο. Τα νέα με σόκαραν πραγματικά», ενώ από την πλευρά του, ο Χομπ Στέφενς της Σάλκε πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα. Δεν βρίσκω λέξεις να το περιγράψω. Η υγεία είναι πάντα το πιο σημαντικό».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags